[I/A] 遊戲王 Duel Links 1001識開post未

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
單眼佬窮得只剩下錢
單眼佬窮得只剩下錢

上次好多石
有冇得打50lv貝卡斯
有冇得打50lv貝卡斯

有 想知用咩卡組打
有冇得打50lv貝卡斯

打過一次,應該係隨機出
我用前兩頁po嗰副卡通剋星deck贏咗
有冇得打50lv貝卡斯

打過一次,應該係隨機出
我用前兩頁po嗰副卡通剋星deck贏咗

前三頁先啱
無深圳壺
有咩deck 可以刷到40lv 單眼佬
有無人用過磁力指輪?
發唔發覺有問題
原來仲有咁多新手未打過柏卡索斯

上次明明好多人屌魔導獸難刷,做咩今次咁多人推薦魔導獸

其實新仔執套少女已經刷倒海馬柏加同伊西斯
魔導獸刷倒果D npc都唔等洗
無深圳壺

唔需要技 7千分左右 控到血8千

即係要all in 天使包

真係唔知魔導獸有乜用
特唔特化都係刷無咩用既卡,浪費時間+KEY
個傳送門根本得利希德 海馬同伊西絲值得刷

魔導獸一開始打倒龍崎
恐龍deck新手fit晒
果時邊有咩少女
光抽魔導獸打利希德都好爽皮
城之內調一調都幾穩

即係要all in 天使包

少女deck可以點砌?
有冇範例?
魔導獸係一種信仰
無深圳壺

正,好像很平民的卡組

但一張蝗蟲都未買
做返次歐洲人

單眼佬刷技多過刷技
啲卡仲衰過貘良果啲
無深圳壺

正,好像很平民的卡組

但一張蝗蟲都未買

左上果張咩黎
頭排好似一張都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞