[I/A] 遊戲王 Duel Links 1001識開post未

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
新卡片商人

K社親生仔

速召藍眼白龍~!
新卡片商人

K社親生仔

速召藍眼白龍~!

ur卡又恰我新人無資源
懷舊撚同各位連巴say個hi
未打過貝卡都出隻40路人比我
要執卡了
第一張 好感動
第一張 好感動

我都好想有第一張啊
第一張 好感動

我都好想有第一張啊

但打唔到光頭佬
新卡片商人

K社親生仔

速召藍眼白龍~!

ur卡又恰我新人無資源

搭青龍召喚士(要送墓)都係唔夠鳥佛出白龍快,仲壓少牌組一張

咦唔係,壓少2張,拉儀式+白龍騎士+白龍

白龍騎士又係未中過,不過全力抽薄幸等刷守墓
50LV 貝卡斯改左卡組?

多左張 陷阱卡 <家破人亡>??
新卡片商人

K社親生仔

速召藍眼白龍~!

ur卡又恰我新人無資源

但如果冇鳥佛就呢張+青龍召喚士快d(好似係)

有冇人知..如果想玩青眼白龍既話...點組最好...
我有千手音速各2..白龍騎士2..帝王海馬3...海馬人1..究極龍1..點組好??
其他魔法卡陷阱卡我多數都有1-3張...

速召藍眼白龍~!

ur卡又恰我新人無資源

我有千手音速各2..白龍騎士2..帝王海馬3...海馬人1..究極龍1..點組好??

有無3張王者的看破?無可以唔洗諗

速召藍眼白龍~!

ur卡又恰我新人無資源

有無3張王者的看破?無可以唔洗諗

如果有呢...?
其實之後基斯改係咪會影響左成個生態?
儀式個d會變到唔係T1?

會變女人聯盟
(家下都好似已經係)

咩係女人聯盟
其實我無咩打rank
btw 求add
好多fd 棄左
042-482-734

會變女人聯盟
(家下都好似已經係)

咩係女人聯盟
其實我無咩打rank
btw 求add
好多fd 棄左
042-482-734

加左

會變女人聯盟
(家下都好似已經係)

咩係女人聯盟
其實我無咩打rank
btw 求add
好多fd 棄左
042-482-734

加左

Between 點樣睇到自己個 id no ?
新卡片商人

K社親生仔

速召藍眼白龍~!

ur卡又恰我新人無資源

準備換3張
新卡片商人

K社親生仔

速召藍眼白龍~!

ur卡又恰我新人無資源

準備換3張

20幾粒ur株終於有用武之地

玩左一段時間先有副用黎刷分既desk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞