特朗普民望大落後 拜登足50%希拉莉也未試過

517 回覆
65 Like 233 Dislike

宣戰即可穩坐總統寶座
咪就係 Rep 中部啲州冇咩事開番
DEM D 大州未搞掂又出晒黎示威囉
Agger with 120%
今次對家出動所有洗腦式攻勢
包括左媒KOL荷里活全員

啲羊群跟晒隊
美國就算選左biden 佢地仆乜街
係都你班連登仔仆街先喇
連登就唔會有得上架喇
到時你地諗定係邊嘈喇 咪捐番去你地老母個班慢慢嘈囉
美國係佢內政嚟㗎....... 發生緊嘅嘢, 去核平支那美國嘅疫情會馬上消失?
現實係美國大把人上次已經投左佢
上面個堆依家出我諗連共和黨D鐵票都攞唔到幾多
要知道共和黨D支持者經過4年已經侵化得好撚緊要下
有冇諗過反Trump 其實只係潮流 實則投票都係投翻Trump
啲基層清楚由侵上台開始就多左工開
香港命運如此
佢哋唔會代入美國人嘅角度諗吓, 疫情期間, 差不多無一個國家元首會同在野黨玩泥漿摔角, 但係侵隔日係屌9對家而唔係諗點樣合作去解決國內疫情, 你係選民, 你會諗自己性命生計,定諗打7支那未... 係報仇,都搞掂啲國民先啦
真係唔駛太擔心一來大把時間,二來而家d經濟數據又變返好,平亂之後下次民調應該又拉返近
希望大家今鋪燈力十足
燈死條China Joe
呢d 野好多都要事後孔明,例如識玩online media的世代以反trump做潮流。
支持trump的人一講支持就會畀人網上批評所以唔會公開講,只會默默做。
另外都有可能支持trump的人唔上網,你睇佢唔到。
好想快啲睇Debate 當年侵一句 Because you’d be in jail ko Clinton 笑到我
個劇本咁似2016年既

當年最後咪又係輸普選票贏選舉人票

美國呢個制度一日唔改,一日都係有機會贏
都清楚今年已經好多人冇工開添
咪睇下D人會唔會信佢跟佢一齊屌民主黨共產黨囉
輸啦輸啦 無啦無啦 唉唉唉唉
難民做左美國人就會變佢哋票源
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞