特朗普民望大落後 拜登足50%希拉莉也未試過

517 回覆
65 Like 233 Dislike
示威暴動越勁,侵侵就越穩陣
浸浸又撚狗
所以中國滲透唔夠深, 所以人民意識唔高囉
八十年代 當時日本幾乎買起成個美國, 又有傳媒大肆報導
美國佬先有危機意識, 加上曾經有珍珠港的舊仇 先同意出手打爆日本
美國政治形勢
唔係一句左膠就可以解釋
太簡單片面化
美國疫情冇停過,其他歐洲國家都開始緩和落嚟,美國每日重萬幾兩萬人確診,對侵嘅選情打擊好大。
不過如果美國人on9 到寧願要sleeping joe 都唔要trump
就真係抵佢地滅國

但幾個月其實好多野都可以變天
而家既民望調查又未必準既
到遲下電視辯論咪見真章 拜登
拜登上任

1 輕判華為幾千萬賠償放咗個女魔頭

2 貿易戰放軟手腳罰小小之後話成功爭取

3 香港事情表示關注 乜撚都唔做

4 象徵式話下支那再屌曬黃藍兩邊,之後乜撚都唔理

5 習大大來電恭賀拜登上任,話下年得閒會過黎同你飲個茶做返好朋友

6 華為5G全面覆蓋

7 台海問題 應由中台雙方解決紛爭 關我撚事
都無用啦, 比china joe上位就世界末日左啦
左膠憎保守白人多過共產黨
中國滲透先係最勁
政治一日都嫌長,何況仲有幾個月
朝早所有媒體都話希拉莉坐定笠六,點知低估左白人藍領對特朗普既喜愛,最後搖擺州trump拎曬選舉人票。
歐洲咁癈 肺炎人數都少咗咁多
美國仲係萬萬聲 加上侵侵開頭嘅on9言論
令到成個政府信任度都好低
咁唯有做小粉紅
支持中國吞併美國
if we burn
you burn with us
黃點會只係多過藍5%你up乜
本身都唔想怨婦咁,但啲華文傳媒 FC 下先啦屌

好多美國媒體已被支共收買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞