特朗普民望大落後 拜登足50%希拉莉也未試過

517 回覆
65 Like 233 Dislike
如果侵仔係黑人...
咁又點? 你點解釋依家美國日日萬萬聲咁上嘅確診....
其實侵都做咗唔少野,不過班傻尻次次唔聽賴完屎又入人數咋嘛
半年……
講起失業你地要明白佢地個制度
好多人特別番服務業既都係兼職或者好低底薪
但因為貼士好多,有啲酒吧直情係買個位去番工,如果未重啟咁就一定計失業
當啲野一開番個就業率會爆番上去架啦

仆街啲講,可能係咁 Dem 先唔想啲野開番掛
咁多事 Trump都仲有42 算係咁
BlackLiveMatter無分國界
國際壓力已經可以搞死侵
上次冇差咁遠...
諗起都覺得嘔心
人地民主國家
要仆街攬炒全世界
都係佢地國民嘅選擇
除非你Twitter乾乾淨淨完全同香港無關係, 無tweet過香港示威d野
咁就無人知, 但係肯定會俾人話你係russiabot
Twitter上面反Trump果d人係Trump食飯呼吸都可以屌一餐
完全唔理性, 同佢地講意見都哂氣
無錯
講咁多其實都係睇幾個州
所以最近Pompeo 最近講啲好鷹派嘅野
應該係想大選前搞左支那先
咪就係 每次一有負面消息 就有好多淡友衝出嚟Debate都未開始 咁快就話侵侵輸緊
跌好正常。
肺炎+佢對示威都唔多理,又派兵保護自己
而且失業人口數太高,同obama年代差太遠。
佢當選唔到都好正常。
四年來民主黨沒有反省,沒有改變,
只是重覆上屆的做法。
又係打果幾張爛牌:種族/性向/全球化,
左膠社運做勢,
傳統新聞媒體洗腦,
民調自欺欺人。
其實共和黨出pence, rubio, cruz,pompeo 呢啲, 都幾肯定個勢唔同晒。呢度啲侵粉唔肯認同侵嘅管理有問題, 但事實係佢爭議性太過大, 令到想爭中間選民嘅元老擔心會輸9埋
問題係拜登上台一定會推反台灣英國協定
香港民主法案藥力都會大減
Mind you 其實兩黨都未開大會確認提名
只係兩邊都夠票咁解
政綱同 promise 都未出過
因為好多選民都只係想trump輸,唔理邊個贏
想開多個Twitter AC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞