特朗普民望大落後 拜登足50%希拉莉也未試過

517 回覆
65 Like 233 Dislike
今次大選真係全球命運共同體
唔關事,武肺初期我都check 過佢地民調

其實同而家一樣,侵未領先過
背後未又係黑馬、Clinton 控制
國安法呢一兩個月都過啦
你覺得下屆可以阻止佢咩
我信民調結果嘅,不過第一頁啲headline

Monday, June 8
America Is in a Cultural Civil War Ben Domenech, The Federalist

We Will Only Be America When Black Lives Matter John Farmer Jr., The Hill

Defund the Police! Just Don't Ask What Happens With Crime Byron York, Examiner

The Most Violent Day in Chicago in 60 Years Tom Schuba, et al, Chicago Sun Times

Leftists Cheer On Destruction of Minority Neighborhoods Gregor Baszak, Spiked

Protesting Police Brutality and Racism Is Essential Work Brooke Cunningham, Time

They Blinded Us With 'Science' John Tierney, City Journal

Signs Point to a Trump Loss in November Jennifer Senior, New York Times

全部清一色
講聲bye bye 啦
即係代表呢d 民調唔直接反映選舉結果
睇下trump 選舉策略啦 始終都係搖擺賓州話事
咁樣俾支那狗得逞
武肺+反歧視示威令到佢地唔洗理貿易戰+牙侵隨時冇埋個位
darkest hour
經過上次選舉仲有人理民意
拜登分分鐘係中共黨員,成個家族都同中共有生意,太誇張
唔出奇,上屆侵輸成300萬票,只係嬴選舉人票
今屆民主黨反CUP有咩出奇?
支共依家個方向擺明就係等侵輸左再行動, 咁點解輸左先行動
美國玩完了
杜魯門呢條友細眉細眼,唔理大局,同奧巴馬一樣
香港有蔣志光,美國有布殊
George W. Bush Spox Says NYT Article Claiming He Won’t Be Voting For Trump ‘Is Completely Made Up’
https://dailycaller.com/2020/06/08/george-w-bush-spokesman-new-york-times-article-donald-trump/
大佬當年嬉皮士推崇公社式生活,吸毒、飲酒、濫交、偷野搶野,你唔係覺得班友會做野啊。搞到個社會笠笠亂,藍領,農業階層都做唔到野囉。行公社大鑊飯包辦蘇聯,中國都試過饑荒,只係蘇聯早咗結束公社。

嬉皮士玩咗幾年就收皮,宜家成堆左膠咪同嬉皮士一樣,忽略咗現實世界,抱住幻想但又冇下一步/實際政綱,理論,越來越激進。
侵點算
侵有乜點算?
做唔到總統洗死咩
最多做返大富豪歎世界
尼克遜祇係拉攏支那對付"蘇聯",並無實際利益
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞