特朗普民望大落後 拜登足50%希拉莉也未試過

517 回覆
65 Like 233 Dislike
美國人比啲掙紮!………太多左膠
武肺搞到個邊失業率高 而且班人困得太耐
依家有得出黎呼吸下 仲要有民主黨帶隊

之前每人派1000USD個作用已經廢左
你班美國佬係要拜登通番賣國後先識衰
成日淨係話人左膠,咁共和黨內部嗰啲又係左膠? 人哋啲美國人根本唔會因為佢反唔反共而揀總統, 係要揀個可以喺危機到管理到國家嘅總統, 武肺先係對佢打擊最大.... 啲連登仔用自己角度去睇, 唔會代入美國人眼前嘅問題嚟諗點解
啲西方人又係勁傲慢 亞洲地區嘅鬼佬唔戴口罩我哋都冇打人 人哋戴口罩又冇得罪人 仲要打人哋 真心難頂 只係因為希望反共成功 所以我先唔覺得佢哋抵死
華爾街最憎侵喎
同支那齊齊搵錢有排升啦
而家係16%,希望下個月係13%
戴口罩嘅人俾人打 大家都唔敢帶 最後大爆發 真心冇眼睇

陶傑都話白人嗰啲傲慢出晒嚟
封航班又針對中國
信who just a flu(當時美國大部分人都係咁睇)又話人輕視疫情
班左膠同支共有咩分別
公我贏字你輸鄧我侵唔抵
知啲人on9 就咪亂講嘢啦
上次民主黨數票數係多過共和黨,民調準,都可能輸選舉人票。
咁未啱晒對家口吻囉
侵話出National Guard單野依家仲要比民主黨玩緊
跟住爆發又屈返侵輕視疫情
it's just a flu
Biden一上任 美國即變日落帝國
好似話其實最主要係睇搖擺州分嘅民意
因為美國係計選舉人票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞