特朗普民望大落後 拜登足50%希拉莉也未試過

517 回覆
65 Like 233 Dislike
希望ICE踢走哂班II
痴撚線大部分藍州無ID都可以投票, 即係非法移民都投得票
班dem仲要下下拎popular vote打哂飛機咁
on99
你宣戰都要有國民支持

而家國內未搞得太掂走去搞支共,咪俾班白左話囉

當年越戰失敗嘅其中一個原因都係國內反對聲音
其實大家又唔洗太擔心

1)當年Hilary 總票數都贏侵,但選舉人票就輸到仆晒街

2)美國唔係總統話晒事,參議院(共和黨控制)嘅權力足以分庭抗禮,奧巴瑪當年好多政策實行唔到都係因為咁

3)China Joe就算當選,但美國主流民意都係反共,唔可以能一下子放棄晒制裁拍施、放棄香港呢張外交牌。

利申唔係咁熟,鳩up
講到口臭

其實 google 番 2016 個 poll 唔係太難啫。。。。
大佬,班白左同力架好多唔帶口罩就咁舊咁示威遊行,上帝都救唔到啦
其實好多都唔太熟
所以先大家9吹
反正大家都出唔到手
Montana, Kansas, Kentucky, Louisiana變藍州?
所以佢地中武肺唔出奇
所以佢地中武肺唔出奇
所以佢地中武肺唔出奇
(自己都覺得好mean)
你肯定遊行嘅係左??
唔好
60-40=5
無得選就打撚硬仗了
但我記得16年,連登好多人撐侵架喎
16年都係咁不過Trump上任後美國家庭入息中位數快幾倍咁升、能源獨立、減稅呢啲嘢美國人自己睇得到
咁左膠鬼係同理心咩
歧視依個問題永遠都解決唔到
我淨係見到一大班虛偽嘅人衝出黎搶光環
連登仔成日話美國反中係兩黨共識
就算民主黨上台都會打支那 唔洗驚
根本就大錯特錯

只要睇奧巴馬 希拉里 BIDEN就知
以上三條友既往績已經證明左佢地係得把口屌支那
仲有比多個例子你就係件老太婆pelosi
都係同以上3條友一樣 把口會屌支那
但佢從政幾廿年 實質有推動過啲咩真係打擊支那?

拜登如果贏左 香港真係唔會有好日子過
第一個諗起妙麗
今次武肺加暴動
侵個勢已經好危
換返民主黨上場機會好高

但其實DNC 大會八月中先開
有冇辦法拉低拜登
民主黨提名嘅唔可以係China Joe!
講漏左喺對華政策、香港問題上民主共和兩黨係史無前例地有一致共識,始終班政客知道係呢d問題上讓步,放生中國比佢亂咁嚟就等於放棄埋自己國際大佬地位,比中國係自己領土、新聞、社交媒體攪大外宣亦等於放棄埋自己國家安全,民主黨未必傻得晒。
左膠啲行為真係好恐怖
為左光環做到過曬火
無啦啦又洗腳
真心癲
總之乜都唔關侵事 侵係唔會做錯既!!

其實兒登仔撐侵 同藍屍撐港共咪一撚樣,所有屌侵既都係左膠 ,所有屌港共既都係港獨
16年本土主義盛起 侵啲政綱咁鬼本土 梗係大把連登仔撐
真係見到想嘔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞