特朗普民望大落後 拜登足50%希拉莉也未試過

517 回覆
65 Like 233 Dislike
白人遲早淪為中共嘅傀儡奴隸就係因為左膠
屋企人住芝加哥 但我想讀umich
因為鍾意外國生活同埋想過去讀u所以走
有好多因素會令民調失真
預測唔到結果
撐到出曬面
當年燒山燈死希拉利,話侵會輸得好慘。
而家疫情 警暴 暴動 失業 呢4樣野都有排搞,
希望今年燒山又發功燈死對面
講到自己醒撚過啲美國人咁
笑撚死
就算全世界都反侵 兒登仔都會繼續撐 因為全世界都係左膠盲反,侵係唔會錯既
鋼鐵侵粉就係厭惡傳統政客果種作風先會投侵
民主研究所冇記錯應該係Democracy Institute
姐係Patrick Basham個智庫,做開學術野的
https://democracyinstitute.org/
上屆民望不嬲輸梗
民意?如果跟既話上次輸咗啦
上次係within error正負一兩個%,今次唔係
其實美國真係1成精英養起9成dummies
呢d只係for 知識份子先會有心睇, d搶錢黑人, ANTIFA廢青會睇呢d?

問題係知識份子唔少都反trump, trump唔收口, 又係商家佬睇錢多過科學
拜登做左總統 美國會一夜間變成中國美洲省
冇TRUMP全鷹派團隊吹風支持,
你以為有得stand with Hong Kong呢枝歌仔唱
「美國政府不希望局勢惡化, 相信中國政府與香港人民有智慧透過對話解決問題」, 完......就有份
唯一幫到佢得佢自己,快啲搞好國內或有轉機
不過都好牙煙,得番幾個月
美國而家新感柒人數仲係好多
Hippies年代有饑荒?
所有籃絲高叫吧 全世界變籃時刻要來了
大部份都係左報 你話100% china joe嬴都得啦
Fox News都有份wo
其實真係有部分鬼佬好buy大陸果套,佢哋覺得將14億人管理得妥妥當當係好撚神奇,之後當佢哋有機會去大陸睇下,就更加迷上咗。呢樣都係點解大陸不停搞硬件原因之一。
只要連燈仔繼續燈就無事架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞