特朗普民望大落後 拜登足50%希拉莉也未試過

517 回覆
65 Like 233 Dislike
2016年選舉之前呢啲polls 都講到Trump嘅得票率好低,支持率好低但係揭盅嘅時候又估唔到Trump當選,呢啲資料可以參考吓但係唔好咁認真.....
上次美國後生仔仲係港豬咁無投票
見識過侵上台後 全部出來投票了
俾你估到仲係侵
呢個世界就黎比左膠毀滅
表面上美國政府要緊隨民意,但其實香港嘅事喺美國民間唔算好大迴響,比較blacklivesmatter就顯而易見,其實只係班政客議員一路幫手吹風,加美媒重點報導先多人留意,而我哋之前咁多個地區嘅standwithHK示威咪又係靠海外香港人撐場先維持到,美國民眾唔係咁在意香港人生死

雖然人權法係民主黨好大推動之下促成,但而家已經唔係講緊香港人權咁簡單,而係中共對世界威脅,如果民主黨有個明顯反共人物主政當然冇問題,但拜登真係不行……侵連任對香港好係因為佢對中国嘅路線一目瞭然,冇迴避冇齋噏,仲要實行緊!而民主黨在野唔係執政我覺得對香港人權有幫助,因為佢哋一定會夾住侵要佢做嘢幫香港人,相反如果民主黨變執政黨就未必會向難度挑戰咁落力去維護香港人權
香港玩左成年既都比唔上一個力架
班左膠真係無腦
白左蠢真係有名你叫
係,其實真係有一部份鬼佬係真心覺得中國好勁科技好好,啲嘢好食。
民主黨係外交上淨係識得打嘴炮
你唔好9up啦
鋪天蓋地式嘅抹黑
傳媒大部分都有既定立場
Trump's appearance and words may not make people feel good
But he can perform!

He may not fit being your best friend, but he can be a great president.
link?
當年老蔣都係信錯咗民調 壓重注落杜威度 點知最尾杜魯門爆冷贏咗
連燈仔係咪驚trump落選就無人搞支那?
始終我地唔係美國感受唔同
所以我都盡量同多幾個美國朋友傾
佢地都話

你外人就睇咩 BLM 示威話平權啫,佢地生命受威脅就梗係支持 law and order 啦,有邊個唔驚入黑人區

而家話 defund police 連 Dem 高層都縮沙,pelosi 話呢啲地區問題自行決定
香港輸咗啦
Trump 最後一定贏
你當美國人傻架咩
電視辯論之黎再係咁先驚啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞