特朗普民望大落後 拜登足50%希拉莉也未試過

517 回覆
65 Like 233 Dislike
如果見到佢真人,真心想打佢
所以到時真係只係得靠國會議員幫我地
全部人肯戴口罩就可以正常復工
但佢哋肯唔肯先?
不過可能就係咁IPAC先會出現
如果拜登贏咗我真係做返港豬算
經濟日報班記者要反侵就唔該做足d功課啦
1. 希拉莉50%成日有,點樣未試過
2. 牙侵最低3字頭都試過,宜家咁亂都仲有4,某d人應該要開始驚先真
唔係一陣又大熱倒灶

https://www.realclearpolitics.com/epolls/2016/president/us/general_election_trump_vs_clinton-5491.html#polls
呢個真 所以係成敗關係
所以如果china joe當選左膠當道,世界都係末日算拉,下一代好撚慘救救地球
「唉 我哋香港人唔係撐侵 只係唔想入集中營咋
39,37% 最後侵侵贏 當年真係大反cup
Governors 所屬政黨呀
侵侵贏唔贏到就睇佢可唔可以收支那皮
侵侵不嬲都係輸民意贏人票架啦,仲要贏到開巷
但呢幾個深紅州點解會選到個藍嘅governor?
港豬都無得你做
唔知喎,輪替每八年就發生咁
有時州就係睇政網,做到幾多野咁
究竟邊個係真?
美國智庫民主研究所最新民調,如現在舉行美國總統大選,川普將以48%得票率領先拜登的47%。 美國選民認為川普處理此波抗議潮得當的佔56%,不當的佔40%。 56%選民認贊同川普將ANTIFA列為恐怖組織,同樣也有56%選民認為拜登譴責暴力不夠強烈。 63%選民會選擇“維護法律與秩序”,僅32%選擇“改善與非裔關係”。
阿Trump最衰咪就係當初爆疫嗰陣仲on99信雜豬囉!
唔封關 信世衛
依家做埋世界第一
唉屌,世界末日了
香港藍多過黃
區議會七成投票率
黃藍六四比
唔投即係藍
藍黃咪around六四比
Source?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞