特朗普民望大落後 拜登足50%希拉莉也未試過

517 回覆
65 Like 233 Dislike
CNN講既野我一律當係星島東方呢D質素
拜登等於韓國魚
唔係做咗咩事,係乜嘢都唔做比支那坐大
未必架
係反中既香港人 台灣人 無得投票既人先鐘意佢想佢連任咋 係我地一廂情願
反觀美國人 美國利益優先 理得你反唔反中 有著數就推邊個上去
呢家爆左Floyd 黑人 遭警方暴力致死 美國內部本身內裡既種族歧視本身都好嚴重 呢單野一爆 再加上抱持白人至上主義既特朗普對內咁強硬 連身為共和黨前總統既布殊都要倒戈支持拜登 都知特朗普做左咩事啦
今次民調真係可以作準 因為爆左咁大單示威 足以左右11月美國總統大局
就算拜登當選
中美貿易戰都係咁打
打9中共
斬首行動
完了
冇所謂
就睇下美國人被共產黨玩到咩地步先識醒
我唔信中國共產黨咁撚樣可以千秋萬代
交比我懲罰佢
其實就算民主黨tough on China
(Biden腦退化都已經唔計住)
睇侵侵撚狗真係一種享受
傾唔埋就拍枱唔傾拉隊走 睇下你急定我急
傳統左膠書生撚識呢d野
對流氓係要用返bully先得
侵背後團隊steve bannon呢d真係以滅共為己任 仲狼過侵好多
democrats就 .....
明明有個warren .....
死要china joe
如果出現多個奧巴馬 世界即刻玩完
又係trump會輸既新聞
到時咪知囉
好撚蠢 可能新移民 始終係美國最大弱點
黑人 墨西哥人 支那人 印度人
扮野打多一陣
好快就鳴金收兵
但總得票的確係希拉莉多
侵侵只係贏選舉人票
計一人一票既話,民調既反映其實係無錯
一定連任
連登仔終於返現實
唔好睇到民意真係咁大,仲要要啱啱先大選完嘅話

就算民主政府,一樣有好多政策同民意相反,因為政府係睇利益
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞