特朗普民望大落後 拜登足50%希拉莉也未試過

517 回覆
65 Like 233 Dislike
不過咁,報紙不嬲針對佢GE 上界都係咁

但今界支持率好似差好遠....
Trump 贏唔到 香港真係等等收皮啦
到時真係要話中國萬歲
黃種人係最好嘅民族 等冚球橙
講番肺炎,不如睇下張圖,尋日有張講死亡數字,Dem 州份尾燈都追唔到
我地海外人係睇整體但人地州入面既野你地唔多會睇到

好多時民主地方會諗不如試吓something diff, 好似上次係咪烏克蘭選咗個演員做總統? 佢哋會期望一個唔係政客嘅人會帶嚟少少改變
首先,美國外交政策,從來都不是一個人說了算。整個大勢,是要靠朝野共識推動。

侵可能比較識講數,但美中對決,不是他一個人促成。不是英雄造時勢,是時勢做英雄,侵都係被朝野力量推上打手的位置。

國際線,朝野兩邊都要搞,不能夠只集中一個黨一個人。邊個做總統,你都要搵齊兩大黨挾實佢的。

仲有時間
點解連登咁多人要做狗擁護trump
唉,就黎大選先整單咁既野出黎
連燈仔真係想侵侵當選就唔好搞咁多嘢全力幫biden拉票就得了
呢個講法唔公平, 因為不嬲都係嗰啲省人口多, 中嘅機會一定係大
加上最近所有發生嘅任何事, 美國人都會遷怒於總統, 就算唔關事都好
我就咁諗,疫情下好多人最想係回復正常生活,trump照樣玩外政內政,其實係好努力建立緊 act as normal的形像,比緊希望人架。
你係美國人可以明正言順撐侵
唔似香港人唔介入得
準備好做大灣區人未?
你覺得係純粹黑仔定有鋪排
冇所謂, 到時加入共產黨, 一齊打擊全球, 我落地獄都會拉埋佢地陪葬
好似話死亡個案七成係黑人,真唔真?
但真心信唔過隻China Joe,
佢個仔有份搞監控
真 之前成個連燈好似搬左去德州 日日係度奶侵 真心好撚驚
依家轉場日日屌侵 笑柒佢無腦 應該黎得切 勝算應該大增
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞