特朗普民望大落後 拜登足50%希拉莉也未試過

517 回覆
65 Like 233 Dislike
到時中共愈來愈強 遲早食埋英美仲好
全世界攬炒
5%? 你用你自己屋企計?
好簡單拉幾個美國差佬搞掂
再唔係學中共個隻玩法
依家問題係侵唔做 對手同時不斷放大
妖 當年啲分析員咪又係話侵侵得2%機會贏
上次都有一堆人無投票
仲有電視辯論之類呢
dementia Joe會搞成點真係無人知
因為Twitter官方已經做緊手腳搞鳩Trump
可能根本就唔洗偷,拜登: 呀邊個邊個,幫我send份hardcopy 比我老友習哥佢最近問我點整航母
經濟好返d,加埋爆下醜聞,就會拉返近
拜登父子係親共
幾時開始
上屆好早
先會有事
你有冇睇新聞㗎?
個幾件差佬一早拉咗啦
你要拆開每個州睇架
而家多咀都係 dem 州份
Rep 州份正正常常解封晒重啟經濟

上到辯論問番 sleeping joe 1994 Crime Bill 佢寫左啲咩睇佢點答囉。。。唔好爆血管就得
美國人睇國內政績而投票
如果你有留意國際線,你留下d comment 同 retweet ,會發現國際線其實同一般美國大眾係錯開左,有d關心政治既美國人會留意到,但國際線想帶既 message 唔多傳到出公海,對上一次比較大規模既係奶茶聯盟,係泰國佬 carry 既,但傳播模式都係靠主流傳媒報道,而唔係真係有歐美人士參與。

回音壁比你想象中大。國際線,甚至做任務都有用,但作用係 minimal ,我地畀多d like 特定政治人物,可以幫到佢個 reach ,但唔好FF好多鬼佬睇。

要有好似上次 NBA 果隻咁既黑天鵝,所謂鍵盤上既國際線先會有多d功用。 所以我成日話真係國際線係民間外交同我地重上街頭。但如果話要撐Trump,主流傳媒應該唔駛諗。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞