2017年春季日劇討論(2)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
套貴族偵探同武井主演真係無分別

比多次機會佢 睇左第二集
見到蒙古包就唔開胃

今集連單案都咁難睇

今集單案有d 悶

蒙古包我其實覺得幾得意呀, 有d特別野睇下

Btw會唔會aiba其實咩都知, 上集去釣魚竿, 今集會唔會其實佢一開始係山腳用望遠鏡睇雀果陣就望到小型飛機

所以最尾武井諗住一開始阿貴族玩無人機同係度攪度門呢二個重點,好似有d野
套貴族偵探同武井主演真係無分別

比多次機會佢 睇左第二集
見到蒙古包就唔開胃

今集連單案都咁難睇

今集單案有d 悶

蒙古包我其實覺得幾得意呀, 有d特別野睇下

Btw會唔會aiba其實咩都知, 上集去釣魚竿, 今集會唔會其實佢一開始係山腳用望遠鏡睇雀果陣就望到小型飛機

所以最尾武井諗住一開始阿貴族玩無人機同係度攪度門呢二個重點,好似有d野

每次aiba中間玩乜野 乜野就係破案關鍵
藤原龍也喊到我好想笑
櫻子=無咁鳩版246
藤原龍也喊到我好想笑

我等緊佢幾時嗌
藤原龍也喊到我好想笑

同淺見講佢條女憎佢嗰度
藤原龍也喊到我好想笑

我等緊佢幾時嗌

啊啊! 淺見你個死白痴 個腦係咪裝屎架
無睇過原著
覺得REVERSE反轉無咩可以挑剔
已經成為咗我春番我最期待之一

健三君
(利伸 尋日翻睇完)

健三君
(利伸 尋日翻睇完)

健三君
(利伸 尋日翻睇完)

Ji ji
校對女王追唔追好 我睇咗頭5集但之後掛住追逃恥冇追到呢套

好視乎你鍾唔鍾意石原嗰種三倍語速式演技

鐘意啊 唔係都唔會追咗一半
同埋睇咗一半都未有感情線 都係襯仲記得劇情追埋先
反轉好好睇 有機會想睇埋原作
男主角其實都係個仆街,第二集大家土下座個陣,人地叫佢地唔好跪個下佢又真係夠膽死抬返起頭
佢個種懦弱同事不關己嘅味道真係好強

咁就追埋佢啦
唔劇透咁講句 我幾鍾意悅子同幸人之間互相欣賞嘅方式

咁就追埋佢啦

再追翻嗰半套勇者同埋宮藤官九郎套寬世代先
今季日劇有冇推介
男主角其實都係個仆街,第二集大家土下座個陣,人地叫佢地唔好跪個下佢又真係夠膽死抬返起頭

原作字裡行間對佢懦弱, 心理既描寫仲多, 仲係白鴿眼既書蟲(我唔知之後會唔會講)
原作好睇, 人物設定事件背景有唔少分別, 值得補呀, 你都想快D知道真相架係咪

同埋佢真係
之前撞到買酒, 今集又見到村井包二奶, 又見到谷原落魄, 次次都目擊D唔應該見到既野

弱到一個點 鍾意既人比人搞 淨係識大叫 完全冇諗過沖過去救佢

原作字裡行間對佢懦弱, 心理既描寫仲多, 仲係白鴿眼既書蟲(我唔知之後會唔會講)
原作好睇, 人物設定事件背景有唔少分別, 值得補呀, 你都想快D知道真相架係咪

同埋佢真係
之前撞到買酒, 今集又見到村井包二奶, 又見到谷原落魄, 次次都目擊D唔應該見到既野

想知呢本小說有冇網上中文翻譯?

咁就追埋佢啦

再追翻嗰半套勇者同埋宮藤官九郎套寬世代先
今季日劇有冇推介

為感情線睇就算啦 唔劇透你

弱到一個點 鍾意既人比人搞 淨係識大叫 完全冇諗過沖過去救佢

佢有叫好好架啦, 今集又叫人同跑過對面, 進步左
不過其他位都係扭扭令令

同埋佢真係

想知呢本小說有冇網上中文翻譯?

我之前搵過係唔見有
中文版譯本係今年一月先出版, 我星期二係商務買都仲係係新書推介果區
應該無咁快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞