2017年春季日劇討論(2)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
有人整左第一集的相葉cut
有畫面已經放左入去 都係得29分鐘
另一條係有對白ver 得9分鐘

睇完同冇睇冇分別

http://www.ch-review.net/contents/2478
得果2分

前回の織田の声と同じぐらい相葉の演技に衝撃
でも我慢して見てれば慣れてくると思うからそれまで我慢
ただし相葉は織田とは違って主役とは思えないほど出番がないのでなれるまでに時間がかかる可能性があるのが難点

出番がない 呢個係咩主演

掛羊頭賣狗肉

根本就係武井主演

OH我明點解會係垃圾了

本來唔係話相葉主演?

存在感太低

掛羊頭賣狗肉

根本就係武井主演

OH我明點解會係垃圾了

武井暫時唔係問題黎 佢開頭個幾分鐘係第一集的看點

武井不了

咁睇樣武井咲係唔差,做戲就……

呢套有相葉幫佢頂

相葉都咁少出場點頂,武井由頭帶到尾
套野都救

http://www.ch-review.net/contents/2478
得果2分

前回の織田の声と同じぐらい相葉の演技に衝撃
でも我慢して見てれば慣れてくると思うからそれまで我慢
ただし相葉は織田とは違って主役とは思えないほど出番がないのでなれるまでに時間がかかる可能性があるのが難点

出番がない 呢個係咩主演

掛羊頭賣狗肉

根本就係武井主演

OH我明點解會係垃圾了

本來唔係話相葉主演?

存在感太低

仲間把聲存在感仲高過佢
小栗旬型左咁撚多

掛羊頭賣狗肉

根本就係武井主演

OH我明點解會係垃圾了

武井不了

呢套有相葉幫佢頂

套野都救

好似原著小說貴族更加小戲, 都唔知點解搵個咁既劇本
開頭武井同井川個幾分鐘搖到暈暈地
同埋.....相葉做貴族.....好似成日想笑又笑唔出咁....個髮型呀look呀feel呀語氣呀又唔係好夾...可能平時睇佢派膠派得多...硬係覺得怪怪地
小栗旬型左咁撚多

東京DOGS果陣已經好型

掛羊頭賣狗肉

根本就係武井主演

OH我明點解會係垃圾了

武井不了

呢套有相葉幫佢頂

套野都救

同埋.....相葉做貴族.....好似成日想笑又笑唔出咁....個髮型呀look呀feel呀語氣呀又唔係好夾...可能平時睇佢派膠派得多...硬係覺得怪怪地

唯一有印象就係果句歡迎來我家
咁既陣容拍查案劇好哂,仲要拍得兩頭唔到岸
小栗旬型左咁撚多

東京DOGS果陣已經好型

佢連續拍左幾套BORDER 信長都唔型
最新個套好撚型

OH我明點解會係垃圾了

武井不了

呢套有相葉幫佢頂

套野都救

呢個真係唔知做乜9 n個分鏡+成段感覺好似較快左咁 睇得好辛苦
中間又唔好笑又唔似推理搞到不倫不類

OH我明點解會係垃圾了

武井不了

呢套有相葉幫佢頂

套野都救

佢唔岩做貴族
岩岩睇左第2集CRISIS, 等完第一次之後飛返去前面小小睇多1, 2次先明明地
無諗到crisis咁多打戲

而家西島拍親都打 連之前個套無痛都有幾場
小栗旬好型
100%
好似唔錯 個女主好正

桐谷美玲,佢太瘦啦

佢素顏都靚過一大籮人,好冇說服力

咁又係 但太樣衰就真係吸引唔到人睇
但細膽女其實幾好
小栗旬好型

頭先睇先發現佢成1.84米
咁之前拍信長咪好撚唔MAKE SENSE
https://youtu.be/e-f-bpVbhbQ

係神戶都見到有巴士
https://youtu.be/e-f-bpVbhbQ

係神戶都見到有巴士

唔係呢架
小栗旬好型

腿好長

而家西島拍親都打 連之前個套無痛都有幾場

NHK套 ブランケット・キャッツ應該唔洗打
小栗旬好型

一直以為佢都係17幾 GTO的佢太深入我心
小栗旬好型

一直以為佢都係17幾 GTO的佢太深入我心

睇完張圖我發現原來遠藤叔都好高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞