2017年春季日劇討論(2)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
小栗旬好型

頭先睇先發現佢成1.84米
咁之前拍信長咪好撚唔MAKE SENSE

一直以為佢都係17幾 GTO的佢太深入我心

睇完張圖我發現原來遠藤叔都好高

青木崇高~

OH~ OHH~ OHHHHHH~

隊長係咪可以睇得明生肉
隊長係咪可以睇得明生肉

@99B
Tvb 同 viu買既今季日劇質素爭咁遠既?

Viu有crisis, 100%

Tvb得奪愛春
上季都識買四重奏同ALife架喎

Tvb得奪愛春

diu台好似同富士簽左約會keep住入
但好似係木曜果檔
crisis應該係見之前border好先再買
100%
好似唔錯 個女主好正

桐谷美玲,佢太瘦啦

佢素顏都靚過一大籮人,好冇說服力

咁又係 但太樣衰就真係吸引唔到人睇
但細膽女其實幾好

100%用青山黛馬做主角就夠說服力
岩岩睇左第2集CRISIS, 等完第一次之後飛返去前面小小睇多1, 2次先明明地

呢套個氣氛拍得幾好

Tvb得奪愛春

但好似係木曜果檔

咁crisis本身都都野少,出得去康城參展水極都有個譜

Tvb得奪愛春

但好似係木曜果檔

咁crisis本身都野少,出得去康城參展水極都有個譜

Tvb得奪愛春

奪愛春
Reverse同貴族偵探無人買?

仙氣yua?
今集crisis咁快完既
Btw我搞唔清果幾個西裝佬係咩人同咩關係
今集crisis咁快完既
Btw我搞唔清果幾個西裝佬係咩人同咩關係

係第一集長左15分鐘姐

仙氣yua?

偉人yua
無諗到crisis咁多打戲

而家西島拍親都打 連之前個套無痛都有幾場

我發覺西島過往幾套都冇一個美滿家庭
當家姐姐有但死埋

睇完月九之後既感受
無諗到crisis咁多打戲

而家西島拍親都打 連之前個套無痛都有幾場

我發覺西島過往幾套都冇一個美滿家庭
當家姐姐有但死埋

無痛都有 不過都係死左

仙氣yua?

偉人yua

潛力……
http://www.sponichi.co.jp/entertainment/news/2017/04/19/kiji/20170419s00041000189000c.html
『べっぴんさん』の終わりの頃は20%を切ることが続いていたのもあると思う」と前作の影響もあるとしながらも「反響を見ていますと、ドラマの内容には好評をいただいている。見ていただいているうちに数字的にも上がってくるんじゃないかと思っています」と話した。

局長咁講野架
做人老母 10.7%
有得升 呢套我都幾鐘意

睇完月九之後既感受

正面抽擊

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞