2017年春季日劇討論(2)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
其實並不在乎你 9.0%
呢套都跌左2.1%
暫時第二集唔洗跌得星期3個兩套 跌得最甘就係反轉
小栗旬主演「CRISIS」好調 第3話12・0% 関西は14・8%

富士得返呢套有機會平均雙位數

同上季一樣靠關西電視台制作劇集先有雙位數
小栗旬主演「CRISIS」好調 第3話12・0% 関西は14・8%

都唔完全係自家野
呢套都跌左2.1%

呢套收視比我想像中高好多
美玲屋企部機械人有冇咩來頭

呢套都跌左2.1%

呢套收視比我想像中高好多

奪愛春埋單高過四重奏嘅話,我覺得日本人好墮落lo。
小雞雞有島崎遙香 竹內涼真
小巨人已經比人wfc咗
睇預告 第三集似乎有大單野爆 觀望下先
小雞雞有島崎遙香 竹內涼真

唔好又用完即棄就得
小巨人已經比人wfc咗

人人未出
美列布喺日本係咪好紅佢ig 開一日已經咁多人follow 咗

https://www.instagram.com/murotsuyoshi0123/
美列布喺日本係咪好紅佢ig 開一日已經咁多人follow 咗

https://www.instagram.com/murotsuyoshi0123/

大家都想睇佢d fd姐
小巨人已經比人wfc咗

人人未出

Crisis都出咗 但唔出小巨人

大家都想睇佢d fd姐

都唔完全係自家野

根本CX個名已成毒藥,炒左個社長只係第一步(佢仲沉醉緊悠長假期成功?而家咩年代呀 )
成班膠層連埋方針改變先解決到問題

都唔完全係自家野

根本CX個名已成毒藥,炒左個社長只係第一步(佢仲沉醉緊悠長假期成功?而家咩年代呀 )
成班膠層連埋方針改變先解決到問題

d老屎忽邊有咁易比你趕得走
果到重要係日本
小巨人已經比人wfc咗

人人未出

我見maplestage有第2集
小巨人已經比人wfc咗

人人未出

我見maplestage有第2集

宜加係差人人未出 fix就要暗地裏出
小巨人已經比人wfc咗

人人未出

小巨人無想像中咁痴線, 但就變左一套好普通既警察片.
成套最大問題係岡田將生, 擺正做間諜又串柒柒想點.
Crisis好撚中point
小巨人已經比人wfc咗

人人未出

岡田個角色casting好似唔係咁岩
小巨人已經比人wfc咗

人人未出

岡田個角色casting好似唔係咁岩

睇慣左佢平時笑騎騎
一做嚴肅角色就好奇怪
四號警備誇張到變左警察=垃圾
5月26
賣屋的女人回來了 sp

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞