2017年春季日劇討論(2)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
女囚7人到底做緊乜

一大班八婆找屎黎搞
鋼牙把口音好難頂
女囚7人到底做緊乜

一大班八婆找屎黎搞
鋼牙把口音好難頂

日本蔡思達~
女囚7人到底做緊乜

一大班八婆找屎黎搞
鋼牙把口音好難頂

見到剛力月木竹竹竹
女囚7人到底做緊乜

一大班八婆找屎黎搞
鋼牙把口音好難頂

見到剛力[red]彩芽即刻唔會睇[/ted]
見有安達同玲奈就睇下 點知
見有安達同玲奈就睇下 點知

第一集已經滿足左你半個願望
我原本覺得劇情唔錯 點知

希望滿島真之介既角色唔好好似多田老師咁

晴子個老母連續兩季都係做女主個老母

好似仲有好多套都係佢做
日版程可為
nanao係套劇入面個角色表現好搶

我反而想知山p係咪淨係會係間屋出現

唔係

唔係

摩擦力
命運之人
文乃係的士笑果下真係

棒球之神果度好on9

唔係

摩擦力

玩where is yamapi

唔係

摩擦力

玩where is yamapi

賺出場稿費
命運之人
文乃係的士笑果下真係

棒球之神果度好on9

到最後人地send個歌詞msg就即係無件事啦
命運之人
文乃係的士笑果下真係

棒球之神果度好on9

到最後人地send個歌詞msg就即係無件事啦

今集好睇左 文乃開始有少少改觀
反轉
架車唔係卡住左? 咁一個人點樣開 仲要落左咁耐雪 係bug定伏線
第一集咖啡店長問深瀨係咪一早識美穗子 都幾令人在意

睇果陣都諗廣澤點開車

我就諗明明話架車陷咗落雪度開唔到
點解夜晚又開得返

原著就冇講話卡住咗,可能係塚原D臨時加上去但FAIL咗 ,又可能真係刻意加疑點,始終兩集都差唔多講咗差唔多半本書,唔咁加好難撐到十集 睇咗兩集,覺得依個劇組就算加咗好多原著冇嘅嘢,都唔感覺係有破壞原著精神
反轉
架車唔係卡住左? 咁一個人點樣開 仲要落左咁耐雪 係bug定伏線
第一集咖啡店長問深瀨係咪一早識美穗子 都幾令人在意

睇果陣都諗廣澤點開車

我就諗明明話架車陷咗落雪度開唔到
點解夜晚又開得返

可能D雪曬融左D?
不過之後雪仲仲大左又應該再陷深D?
同埋壺蜜糖咖啡都好似有野....諗住會唔會同酒飲係中毒, 但google完原來蜜糖解酒
會唔會關班賊事?個陣收音機不停講附近有賊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞