2017年春季日劇討論(2)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
https://news.yahoo.co.jp/byline/sakaiosamu/20170418-00070040/

田中圭會紅
嗰條咩公式嚟

TVの出演数+話題の数を分母とし、ツイッターの人数を分子として1を超えるか

圍中圭唔係半紅架喇咩
圍中圭唔係半紅架喇咩

圍中圭 自膠
圍中圭唔係半紅架喇咩

圍中圭 自膠

圍中圭唔係半紅架喇咩

圍中圭 自膠

圍中圭唔係半紅架喇咩

圍中圭 自膠

https://youtu.be/h-IteU-aAt0

uniqlo 開始谷底反彈
套貴族睇睇下武井咲先係主角
成功爭取田中圭有新名

btw睇完小巨人 岡田將生唔夠霸氣
成功爭取田中圭有新名

見親就覺得佢會俾人蝦
成功爭取田中圭有新名

見親就覺得佢會俾人蝦

佢只係似個跟班
拍埋長谷川度差好遠
ぶり大根 文乃流

https://www.kurashiru.com/recipes/c19056a6-214a-43af-970d-f7649a882a9f?warmup=true&refresh_cache=true

頭兩秒嚇親 無打燈

D手指好短好肥
月九已死 11.8%

相葉ちゃん都救唔到

群星拱照月九都救唔返

武井啲劇好似多數都麻麻地

佢做配角好D囉
主演

又諗起上次果套弱智tiffany

空氣結他

值唔值得開黎睇

相葉ちゃん都救唔到

群星拱照月九都救唔返

佢做配角好D囉
主演

空氣結他

值唔值得開黎睇

食飽飯冇屎屙既話...都係不了

睇多次奪愛冬仲好

相葉ちゃん都救唔到

群星拱照月九都救唔返

佢做配角好D囉
主演

空氣結他

值唔值得開黎睇

我勸你訓下覺都好過睇佢
月9睇左頭10分鐘 以為自己睇緊低成本深夜劇...

相葉ちゃん都救唔到

群星拱照月九都救唔返

佢做配角好D囉
主演

空氣結他

值唔值得開黎睇

食飽飯冇屎屙既話...都係不了

睇多次奪愛冬仲好

定睇波瑠果套(潛力版奪愛春? )???

呢套明明好早就宣傳都搞成咁?
上季西內果套好明顯早就放棄左,相葉呢套應該全力至係

咁講開始擔心下季Code Blue 3一樣會咁差

Code Blue咁既cast第一集起碼要有15

頭10分鐘已經好趕客
啲環境setting hea加上武井同木南晴夏對手戲好難頂

頭10分鐘已經好趕客

咁打擊

頭10分鐘已經好趕客

咁打擊

呢套野係咪喜劇黎 點解啲人全部咁on9

頭10分鐘已經好趕客

咁打擊

呢套野係咪喜劇黎 點解啲人全部咁on9

IQ246翻版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞