2017年春季日劇討論(2)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
武井個白癡推理
令我諗起33分偵探
但完全比下去

33分正好多

好心佢就穩陣搵大cast拍返套收得既愛情劇先再試新野啦
咁既題材趕客左啲
同埋相葉會唔會太少戲份

來我家會唔會重好D

個人觀感 呢套差過來我家好多下

可能富士見iq246咁膠都保到雙位,諗住靠嵐班死忠都保到雙位數收視呱

唔拍愛情劇唔係問題(當年Code Blue 2收得唔差都唔係),但係個劇本唔該正常d...

講到咁
等我快啲開

小心睇到o晒咀

無咁誇既,但武井先係主角

本身打算為左aiba追 而家睇唔睇好

aiba啲劇嘅題材相對其他member唔多吸引

好心佢就穩陣搵大cast拍返套收得既愛情劇先再試新野啦
咁既題材趕客左啲
同埋相葉會唔會太少戲份

來我家會唔會重好D

可能富士見iq246咁膠都保到雙位,諗住靠嵐班死忠都保到雙位數收視呱

唔拍愛情劇唔係問題(當年Code Blue 2收得唔差都唔係),但係個劇本唔該正常d...

講到咁
等我快啲開

小心睇到o晒咀

歡迎來我家ok呀

來我家會唔會重好D

講到咁
等我快啲開

小心睇到o晒咀

好驚
但我點都會睇到最尾
相葉ちゃん!

我一路玩電話一路play到尾 發現aiba無咩出鏡 同埋對白奇少
佢呢個主演係咪掛羊頭

本身都宣傳話佢唔係會出手查野
咁即係點

講到咁
等我快啲開

小心睇到o晒咀

歡迎來我家ok呀

+1
其實my girl都好睇啊

來我家會唔會重好D

講到咁
等我快啲開

小心睇到o晒咀

好驚
但我點都會睇到最尾
相葉ちゃん!

我一路玩電話一路play到尾 發現aiba無咩出鏡 同埋對白奇少
佢呢個主演係咪掛羊頭

咁即係點

奧斯卡成功爭取武井咲多一套主演
哈日劇

10 分鐘 · 

繼上次2015夏季《校園瘋神榜》以特別節目方式復活之後,睽違兩年,今年夏天V6將再推出特別節目『V6の愛なんだ2017 史上最高の夏祭り』(V6就是愛2017 史上最棒夏日祭典),校瘋Staff再度集結,要讓大家在夏天結束前留下最棒的夏日回憶!

時間過得真快,竟然已經2年過去了…

期待期待!
小栗旬主演「CRISIS」第2話11・2% 関西は15・8%
小栗旬主演「CRISIS」第2話11・2% 関西は15・8%

好睇啊
奪い愛、春 11.1%
都幾高

好睇啊

成季最正常的男角係晒到
其他唔係化晒妝就科學怪人,唔現實的貴族

好睇啊

成季最正常的男角係晒到
其他唔係化晒妝就科學怪人,唔現實的貴族

小巨人都正常既

講到咁
等我快啲開

小心睇到o晒咀

好驚
但我點都會睇到最尾
相葉ちゃん!

佢呢個主演係咪掛羊頭

咁即係點

睇下你就知
廢事劇透
奪い愛、春 11.1%
都幾高

笑左
奪い愛、春 11.1%
都幾高

日本人咩taste
奪愛春係火十收回最高
四重奏就
有冇人有睇世上沒有輕鬆的工作

我有,惠里菜好靚,套劇好似有d奇幻咁幾吸引

我有,惠里菜好靚,套劇好似有d奇幻咁幾吸引

第2集尾女主去到一間鋪 店主話佢新搬黎
仲有 最後坐車見到江里口
呢兩段係咪有啲意思 我見女主係呢兩段都有啲恍然大悟咁樣
有無人覺得命運的人水公司條女係小木村文乃

我覺
武井同生瀨智久個角色真係趕客
一句幾個分鏡睇到我暈 仲要搞埋d垃圾gag 屌

我覺

奪い愛、春 11.1%
都幾高

日本人咩taste
奪愛春係火十收回最高
四重奏就

奪愛春係乜野黎

我覺

知唔知係who黎

幾靚

我覺

知唔知係who黎

幾靚

岡野真也
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞