2017年春季日劇討論(2)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
班支那人特別迷呢個榜 見佢地嘈交會拎邊個高D黎講

大波遙永遠都係果一格

唯一影響到佢的事可能就係結婚
獄之棘得6集唔夠喉

仲有3個幾鍾先dl完
班支那人特別迷呢個榜 見佢地嘈交會拎邊個高D黎講

大波遙永遠都係果一格

唯一影響到佢的事可能就係結婚

要睇下佢嫁咩人
🌙夜9時~放送📺
『土曜プレミアム・世にも奇妙な物語~17春の特別編~』🕶
岩睇左5個10萬既女人好睇d女好正學生妹好正

每日有條女係屋企唔著衫

雖然我估佢地都係男豬ff出黎,但d女又令又高真係頂唔緊

呢套幾好睇

原來人物介紹係拎左佢地鍾意的飲品
人100%靠外表第三集都係悶到

Dl咗未睇,多謝你令我慳返一粒鐘

雖然劇情真係好九唔搭八,但有啲嘢都幾反映現實

綜合幾集啲所謂研究,扮靚就係唔舒適唔實用無效率
呢一點就係點解城之內嗰三個理系女無法理解扮靚嘅原因所在

佐藤好清楚對如何討好男人,但就因為堅持做自己所以不屑去耍呢啲手段
呢種心態應該唔少人都有

本身諗住開 睇黎可以打消呢個念頭

雖然劇情真係好九唔搭八,但有啲嘢都幾反映現實

綜合幾集啲所謂研究,扮靚就係唔舒適唔實用無效率
呢一點就係點解城之內嗰三個理系女無法理解扮靚嘅原因所在

佐藤好清楚對如何討好男人,但就因為堅持做自己所以不屑去耍呢啲手段
呢種心態應該唔少人都有

以為自己有同扮有實質無料到係兩回事
反轉第三集
一開頭換咗做谷原,先留意到劇組刻意用返夜行摩天輪個套手法
但夜行摩天輪嘅開頭好刻意拍到間屋好乾淨好整齊,同劇入面有好大對比。
然後到反轉,暫時只係睇到著嘅衫唔同

以下有原著劇透

預告比人推落軌個度,一直以為原著係講緊地鐵,睇真原來原著又冇講清楚。
但原著係夜晚比人推,劇就變咗做白頭。件事唔係夜晚發生,唔係咁解釋到做乜比人撞落去喎
劇組係諗住大改?
套貴族偵探同武井主演真係無分別

aiba主演已經唔算十分吸引

仲要係掛羊頭賣狗肉比武井主演

比多次機會佢 睇左第二集
見到蒙古包就唔開胃

見到蒙古包就唔開胃

今集連單案都咁難睇

本身諗住開 睇黎可以打消呢個念頭

棄得
原來大波遙黎過香港拍節目

見到蒙古包就唔開胃

今集連單案都咁難睇

今集單案有d 悶
成田凌
肥雞套野有冇講過佢地係咪親阿哥黎 好似睇緊亂倫劇
考完試陳晚刨咗2集命中注定的人 真係冇失望幾好睇 呢個主角群冇得輸
反轉第三集
一開頭換咗做谷原,先留意到劇組刻意用返夜行摩天輪個套手法
但夜行摩天輪嘅開頭好刻意拍到間屋好乾淨好整齊,同劇入面有好大對比。
然後到反轉,暫時只係睇到著嘅衫唔同

以下有原著劇透

預告比人推落軌個度,一直以為原著係講緊地鐵,睇真原來原著又冇講清楚。
但原著係夜晚比人推,劇就變咗做白頭。件事唔係夜晚發生,唔係咁解釋到做乜比人撞落去喎
劇組係諗住大改?

含少少原著劇透
其實佢一開始谷原轉左設定做已婚已經有問題, 佢仲點溝女
或者佢地偶遇又發生一樣既對話瓜, 轉幾次場玩到天光都得既
獄之棘得6集唔夠喉

所有野最尾都黎得好快
估唔到平沼係害死佢老豆的兇手 敵人往往是偽裝成同伴

見到蒙古包就唔開胃

今集連單案都咁難睇

今集單案有d 悶

蒙古包我其實覺得幾得意呀, 有d特別野睇下

Btw會唔會aiba其實咩都知, 上集去釣魚竿, 今集會唔會其實佢一開始係山腳用望遠鏡睇雀果陣就望到小型飛機
獄之棘得6集唔夠喉

所有野最尾都黎得好快
估唔到平沼係害死佢老豆的兇手 敵人往往是偽裝成同伴

好想睇神宮兩侄叔會點生活
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞