2017年春季日劇討論(2)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
反轉
架車唔係卡住左? 咁一個人點樣開 仲要落左咁耐雪 係bug定伏線
第一集咖啡店長問深瀨係咪一早識美穗子 都幾令人在意

睇果陣都諗廣澤點開車

我就諗明明話架車陷咗落雪度開唔到
點解夜晚又開得返

原著就冇講話卡住咗,可能係塚原D臨時加上去但FAIL咗 ,又可能真係刻意加疑點,始終兩集都差唔多講咗差唔多半本書,唔咁加好難撐到十集 睇咗兩集,覺得依個劇組就算加咗好多原著冇嘅嘢,都唔感覺係有破壞原著精神

睇過為了n原著同劇,如果劇組唔加野其實個故事難拍夠10集。今次reverse可能參考上次經驗,要加額外野豐富個劇情先夠
反轉
架車唔係卡住左? 咁一個人點樣開 仲要落左咁耐雪 係bug定伏線

睇果陣都諗廣澤點開車

點解夜晚又開得返

可能D雪曬融左D?
不過之後雪仲仲大左又應該再陷深D?
同埋壺蜜糖咖啡都好似有野....諗住會唔會同酒飲係中毒, 但google完原來蜜糖解酒
會唔會關班賊事?個陣收音機不停講附近有賊

莫非唔係炒車,而係另有內情?

原著撚唔好劇透住
反轉

睇果陣都諗廣澤點開車

點解夜晚又開得返

可能D雪曬融左D?
同埋壺蜜糖咖啡都好似有野....諗住會唔會同酒飲係中毒, 但google完原來蜜糖解酒

宜加好多可能性 真係好難講
滿島真之介呢個角色又唔係幾黑人憎
反轉

睇果陣都諗廣澤點開車

點解夜晚又開得返

可能D雪曬融左D?

莫非唔係炒車,而係另有內情?

原著撚唔好劇透住

好多疑點 所以想追落去
G O D又幾正
G O D又幾正

山p
G O D又幾正

山p

https://www.facebook.com/hotjpdrama/videos/1317853574937275/

我覺得山p而家討好左 無咁面癱
G O D又幾正

山p

https://www.facebook.com/hotjpdrama/videos/1317853574937275/

呢套我覺得龜梨順眼佐,演得無以前咁用力
G O D又幾正

山p

可能兩個對手戲多輕鬆左
G O D又幾正

山p

可能兩個對手戲多輕鬆左

睇得出佢兩個真係friend
G O D又幾正

山p

可能兩個對手戲多輕鬆左

睇得出佢兩個真係friend

對比起其他場口
佢地2個D對手戲真係自然好多

但我覺得有啲柒味

但我覺得有啲柒味

點睇都覺得係奸

但我覺得有啲柒味

有D膠味就真

但我覺得有啲柒味

有D膠味就真

揀樣都唔會揀佢啦

但我覺得有啲柒味

有D膠味就真

揀樣都唔會揀佢啦

係要2揀1 點睇都係滿島真之介好啲

但我覺得有啲柒味

有D膠味就真

揀樣都唔會揀佢啦

我覺得佢個樣有啲東南亞風味

但我覺得有啲柒味

有D膠味就真

揀樣都唔會揀佢啦

PACKAGE贏晒啦 同校 有回憶 爭D開始左
對住對面條友唔知咩料無端端走黎話係命中注定既人
小文乃

但我覺得有啲柒味

有D膠味就真

揀樣都唔會揀佢啦

唔係文乃拒絕過佢咩

但我覺得有啲柒味

有D膠味就真

揀樣都唔會揀佢啦

唔係文乃拒絕過佢咩

咪話爭D
我覺得遲D實會話本身對佢有好感
然後作一堆理由出去拒絕佢

但我覺得有啲柒味

有D膠味就真

揀樣都唔會揀佢啦

唔係文乃拒絕過佢咩

咪話爭D
我覺得遲D實會話本身對佢有好感
然後作一堆理由出去拒絕佢

可能高中嗰時係player溝女王呢
Sporty嘅人點都有女冧嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞