LIHKG機械鍵盤集中討論區(28) 新手睇頭post | 香港鍵圈崛起

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
大種乞衣
有冇巴打用開洗板水?唔識買邊啲先岩用 想睇下巴打有無介紹
先到先得,隨便出價。我諗住比番正常少少既二手價去買,不過比人買左先姐
so many ching here will ng will create TG group?
想知其實ZF衰乜
啲人點比正常二手價吖

一句人哋本身都係捐出嚟,我出300支持手足已經算唔話得啦

200/300蚊有正嘢用或者轉手再賺,又可以有道德高地企,成班乞衣實狗衝

leopard 同 filco 都係賣得300左右真係睇唔過眼
講真,兩邊都戇鳩(逃離唔到個責任)

義賣方大可以限個期、限最低價,就算你話咁樣做壞本意,但至少唔會辜負捐助既人一番心意

你先到先得,有呢個結局有咩咁出奇?
唔係以為佢d audience個個都咁成熟下話?
CS 等於黑洞,永遠無影
出貨睇運,有時佢突然無貨就係咁先(例:GMK Serika),無補償,refund當還人情
想買隻60% 除左ducky mine同pok3r 仲有咩推介
you create
I'm a noob here just following you Ching s
我套山水係英文zf訂果陣遲左
想問下500-600hkd紅軸有咩推介,睇返之前啲頭po主要都係話k65ms同cherry board 3.0

但係上網睇k65ms就畀人話MIC
而cherry board 3.0嘅評價又好似話嘛嘛地

我套mizu都係zf訂 好彩送到黎

咁都係唔幫襯zf了
想知依到啲師兄點睇
價廉物美
呢個價可以買到其他靚d既,不過睇圖好似唔錯
塊板終於到左可以開波
ching this is already so expensive to me lol
其他係有咩選擇
所以宜家轉左玩法
其實…kbd8x mkii係open source
如果你肯出2000蚊又有時間我建議你試下自己print

如果唔係為87layout
75mkii 個殼中間有條線可以透光正好多

個case7月頭restock
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞