LIHKG機械鍵盤集中討論區(28) 新手睇頭post | 香港鍵圈崛起

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
其實KBDFans 官網同淘寶買係咪一樣
淘寶會平d
見有外國人用膠布貼都得
唔係啦 keychoron大陸野
個keychron k6 連唔到藍芽
已經跟佢指示較去Mac>藍芽>fn1+Q
然後又試左將所有裝備重新連都唔得
佢意思係叫你買gmk
GMK/SP
SP不了
sp有咩問題?
近年D質素好差,QC又差,工期又長
你有無見19年十一月打後,極少SP SA既GB?
就算佢好少GB,理論上工期好彈性,都無人搵佢地合作,其質之劣,可見一斑
而家要試sa profile係咪試maxkey/domikey好D?
gmk個新包裝都好on9
近排搵緊sa profile keycap,見到maxkey水箭龜同domikey atlantis好似唔錯,不過domikey atlantis好似係抄sa
好似話一開個盒d caps就會飛曬出黎,個槽淺過以前
等工具到再拆出黎再調教過個衛星穿軸先
接受唔到 順便學下拆軸
https://mechanicalkeyboards.com/shop/index.php?l=product_detail&p=5084

請問依個網信譽好唔好?

官網冇貨,得依間有
想用嚟用box pale blue,順便有咩性價比高嘅keycaps好用?
你中意少少段落感,定系直上直落。
段落可以zeal 既 aqua, 直上直落可以試zeal既 tealios v2 .
btw your keyboard gk64 膠殼?
我有多一個鋁殼。
信譽ok,不過唔ship香港
你連Billing Address都填唔到
除非你有外國登記信用卡啦
最近先留意
其實係因為武肺定平時啲貨都咁缺, 好想整隻TOFU黎入門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞