『薪火post』BNO 續期資訊(81) 唔好狗衝 先睇2樓 再睇DOC 之後再問問題

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
想問下group寄件,個地址寫晒幾個pex no有冇問題?因為見樓上話只需寫一個有d驚添
多數收得返,極少數一去無回頭,為免遺憾一生,請慎重考慮!
pex no要寫曬

地址一個得喇
HMPO會睇
唔得會叫你UPLOAD過
一個又好,幾個pex no都好,只要寄同一地址,實試無問題。

官方指引:

https://www.passport.service.gov.uk/help/multiple-documents-guidance
應該係地址入面個PEX No淨係寫一個,然後再係其他位寫曬所有PEX No
好的thanks但願冇問題啦
明白,咁我應該冇問題既
我係地址寫晒,裡面文件都寫左一次
宣誓唔使錢,十五分鐘內完成。要自己作聲名
出世紙 Chan Tai Man 舊BNO/ 身份證 Chan tai man simon
睇過前幾版好似有巴打講最少要14日隔離先
做佳做法
呢啲小事啦,其實唔使再宣誓,舊bno加身份證一樣全部加晒,已經完全唔係問題!
我係最出面個envelope 地址入面個PEX No淨係寫一個,然後再係其他位寫曬所有PEX No, 再係入面分開三個envelope裝每個人既野,每個細envelope 面頭都有一個PEX No同屬於果個人既地址
話我張相fair,明明已經直接去影相鋪影的係咪可以唔洗理
點柒都唔會柒得過塊爛鳩廁板啦
其實HMPO係咪一定會寄信去副署人個工作地址要佢回覆?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞