『薪火post』BNO 續期資訊(81) 唔好狗衝 先睇2樓 再睇DOC 之後再問問題

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
佢用咩PASSPORT
想問下出世紙唔係A4size,如果用手機scan完print出嚟可以嗎?
咁關於我有無uk passport, stolen, issue date 既問題
我照寫阿媽既資料?
included child 一定係first British passport ,你唔會填你阿媽嗰本,因為嗰本嘢唔係你
你真係好有耐性......
D 問題真係重複又重複.....
每個年齡既相都講得出.........
睇DOC咩國籍先可以副署
IT狗有無做IT界選民呀?做得實有入學會架喎,拎學會個會員資格黎做專業資格一定得。

特區+會計師彈過
我只係提醒IT狗做IT界選民應該有入學會呢件事啫
1. 你老母個application
續期
-佢本舊BNO

2. 你個application
“Have you had a British passport before?”
NO
因為你冇自己一本BNO
寫信解釋係included child
一定要閣下的出生證明
上星期四報LOST, 今日填晒FORM寄埋去renew, 有冇問題?定係要等佢CONFIRM你本野唔件左先
感謝
肯定有舊BNO
想請問我已經交左本舊BNO去英國 有朋友突然要我副署 要我個bno number 有冇得睇返嫁
你都未續期
點副署
肯定呀
得喇
等吓喇
想問出世紙同結婚證書係咪一定要寄正本
岩岩問完父母聽到要寄正本嘈到拆天
係咪寄副本都有機會pass到?
真係唔得會聯絡我寄正本?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞