『薪火post』BNO 續期資訊(81) 唔好狗衝 先睇2樓 再睇DOC 之後再問問題

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
睇DOC
多睇doc保平安
你係咪揀左online副簽
出世紙一定要寄正本?我個張揸大力D都會爛
由於hmpo有遺失正本前科,有錢可出核證副本,無錢可彩影副本,影像要清晰唔過底,底面都要影,可以手機影自造成A4文件。但hmpo有權要你補正本。如果真係決定俾正本,為減風險,請於所有文件上標示pex no,以免散失。
點解一開始就放?諗吓自己點解要續bno?想搵著數?定覺得生命安全受到威脅?如果係後者,你會唔會用盡生命最後一口氣,去搵個人同你副署?假設你交晒文件pe睇完爭副署叫你補,補咗一定批,會唔會多一份勇氣,死返份副署交俾人?

掙扎呀!
睇DOC
睇第一段
去ig、fb開post,利用廣播,話俾你ws、tg啲聯絡人,俾佢哋知你要幫手!

朋友定義並唔止相熟嘅,同學師長同事上司下屬,長輩嘅朋友,朋友嘅家人等,識得你認得你,肯幫你簽就得。睇doc啦,你就知道未必專業人士都簽得!有巴打話做地盤嘅,只要有bno都幫咗唔少人成功批核!

唔搵唔知揸外國護照朋友多,唔出聲啲朋友點知要幫你手!
睇DOC
quarantine for two week
我見fedex琴日有人簽收左 即係最少2個禮拜先見到份野出現 sosad
等吓喇
真係幾花
謝! 起碼本野過左去先
排門市一日得50個籌仲要貴過上網叫人黎收件2舊水,真係呃水魚
如果無申請過bno
97時已過11歲係咪無希望
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞