[選項][武俠][長篇] 路仔 穿越到武俠世界 (28)

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
即係個故揀錯咗選項
樓豬就會係現實家暴你?
係樓豬眼中無揀錯選項呢回事
好暴力
b
B

等陣先
朱廢老居然唔係叫路叔即刻殺哂萬劍門
而係叫佢打黑童
係老女人冇同佢講埋
定係佢計畫緊陰謀
B
c
人地做到丞相都比你叫廢老
樓主尋晚應該眼訓得濟
呢個位既選項應該係A1 A2 同 B 同埋要計9票
咁即係投A1 A2 B定ABC
上面投晒ABC
轉頭我詳細點票
B
C
CCB BAC ABB
9票定A2計法都係B贏 截B
左右互搏之前提過 照計佢應該幫手揾緊
揀鳩劍既話係咪可以學曬3招
難講
望下九奪可能佢會自己貪咗再親自落場報仇
左右互搏嚟d悟性限定咁高
佢拎完練唔成先有機會嘔返出嚟
btw

終南山如果有囡囡溝
咁就冇咗了
C
尚書爸爸真大方
識得條友一陣就塞個女比人 擺明唔重視殘疾 養到佢家姐咁大份 殘疾就瘦到營養不良咁 可能殘疾係執番黎
---B---

「終南山…我想找終南山的一招神功。」我答道。
「甚麼?終南山?」楊大叔愕然地問道。
「對,傳說中終南山中那個叫作 左右互搏 的神功,我確信是在終南山會有線索。」我答道。
「之前仁甲你曾經提及過,於是我也有派人查探,豈料到終南山的位置其實只是在唐國京城的附近,我的情報網與線眼也能夠覆蓋得到…不過,有一點倒是與所想的有點出入。」楊大叔答道。

「出入?」我問道。
楊大叔點了點頭無奈地說道「在那個終南山上,就只有一個叫做重陽宮的道觀,那裡只有一群道士,而且據報所知,那些道士的武功可不是一般的差,實在上不了甚麼大場面。」
「重陽宮…」我一邊唸唸有詞的說道,一邊又感到腦海中有一堆凌散的片段閃過…

「仁甲難道你認識重陽宮?」楊大叔問道。
「記得不清楚了…但我記憶之中,左右互搏好像是與他們有關,不過…怎麼重陽宮沒有甚麼高手呢?」我再問道。
楊大叔搖搖頭,答道「是關乎傳承的問題,重陽宮內有一群以「全真教」自居的道士,他們的實力本來就一代比一代差,而且在前朝的抗金時期,全真教當中的不少高手也以死殉國,導致不少的功夫都失傳了。」

A. 我想直接去一次終南山
B. 質疑情報準確性 要求楊大叔加以調查
A
A
A
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞