[選項][武俠][長篇] 路仔 穿越到武俠世界 (28)

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
---A---

「好的,我馬上就來。」我答道。
「尚書大人會在後院等你,路兄你準備好便自行到後院吧。」韋烈交代完後便直接離開了。
韋烈離開後,我把凡帶到覃汨的房間,然後讓覃汨幫我多要一份早飯給凡,覃汨他雖然有點不情願,但終歸也沒有拒絕到我的要求。

我把凡安置好後,便直接前往後院了。
到達後院時,在那一個又一個的花圃之中,忽爾放上了一張桌子與兩張櫈,而楊大叔他就坐在了那邊,手上拿著一杯茶慢慢的喝著。
我走到那邊,楊大叔看到我後,便請我先坐下,然後再叫下人把早飯放到我面前…
楊大叔先請我開始用早飯,而自己卻只是靜靜地喝著茶,沒有跟我說上半句話。

顯然,這是發生了甚麼事,楊大叔的態度才會如此轉變…

在我把早飯吃完以後,楊大叔命下人把餐具等東西拿走,同時又將韋烈以外的其他所有下人都撤走了。
然後楊大叔便開口問道「仁甲…你有東西暪著我嗎?」
「暪…?應該沒有吧?」我不解地答道。
「王玥昨晚來見過我,她跟我交代了她的事。」楊大叔說道。
「她的事?」我問道。
「對,她說了大概半個月後她就會去明國,有兩件事要辦。一是關於萬劍門…而第二件是關於你的女人…」楊大叔說道。

難道…楊大叔是想問起如意之事?

A. 即刻認衰仔 交代一切
B. 如非必要絕不說實話 用(合理理由)唬弄過去
C. 先觀望情況 必要時才交代一切
完全唔撚明點解變左欣宜 明明講明係肥但個樣好靚
起碼都苟姑娘Level啦
同埋結他又係咩料
Cat girl就話啫
欣宜都唔係好樣衰啫
C
老女人見撚到人妻
或者聞到陣味咋
關自己個女事仲唔五百刀斧手圍住
https://eastweek.my-magazine.me/tmp_images/article_images_7000/6788/nm_57f023.jpg
岩岩Google 老老豆豆我真係唔同意你既睇法
連櫻希唔知貼乜好
貼連尼住頂住先
C
咁你有絲打我冇呀嘛
過多兩年cat girl都照殺呀
第二形態
A
C,篤灰狗神醫,DLLM。
C
C 必要時殺死尚書逃走😤
應該係見路叔仲未走
用黑暗兵法逼路叔走
咁路叔冇嘢做咪唯有即刻去滅人九族
A
C
遲d應該有第三形態
企返起身但仲毀緊容
如果仲未同老女人反面
冇睇過
見到都唔想入去
果然個心系商人之心。
叫青雪教佢飛天鼠易容術遮一遮條疤咪算
交代埋冷血同殘疾疑似有染
作為一個江湖散人 唔敢同四爺爭女
咁都得
咁不如直接唔好接老女人件job
由得殘疾慢慢係神候府做物理治療到企返起身
反正佢係斷手腳筋唔係手腳粉碎性骨折
以前睇報紙見過有case斷咗駁唔返
但物理治療完都行得走得
只係出唔到力咁解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞