[忠言逆耳] 我諗咗好耐好耐 始終都喺覺得527唔應該出嚟

764 回覆
992 Like 228 Dislike
524 某程度上的成功係出其不備
敵人無諗過你都有幾千人咁多
金鐘咁樣俾佢包圍
唔應該硬碰硬

poly 一役某程度係想複製cu的成功
明日527係想複製612
但敵人都會進化
佢而家咁樣,我地更唔應該墮入佢圈套

結果>>>>過程

如果我說服唔到你,請記住明日萬事小心
保住條命你先有世界冠軍
【527金鐘?】每次盲目複製成功抗爭經驗,都慘敗收場
https://lih.kg/2036949
喂戇鳩仔
tg投票?屌你老母
又唔怪得人地 可能想出俾人佈曬防都出唔到 不過投票不嬲唔準架啦
其實佢布防森嚴點解會估唔到啊?
第一日住香港?
投票唔準就唔好拎出來講
佢用得來做佐證就預咗俾人屌
其實琴晚半夜先收風話番曬去立法會
但手足瞓曬 就算要知都已經係起身果陣
佢地怕臨時改會好亂 所以咪搞到依家仲嘈緊出唔出
冇大台就真係冇plan C
其實我真係唔信佢哋返晒去
唔通佢哋喺度紮營直至下個禮拜四?
不過根本呢個唔係重點

就算冇呢個消息 重防重到咁
一早講咗唔可能做到嘢 就只係得返plan A
佢哋呢班人永遠做嘢唔夠周詳
結果1516歲靚仔就信撚咗佢哋
(當然我唔排除佢哋可能係個班人 )
因為好多勇武當左今日係end game 唔打驚遲啲冇機會打...

有啲見到咁都堅持要出 我都唔知講乜好
乜撚嘢endgame 我講咗好多好多次
今日只係國歌法 只係一首爛鬼歌
真係激死 國安未到end乜?
佢今日打衰咗就真係遲啲冇機會打
69 612 616 721 85 811......好多次都係有好多人空裝、有召集既共識,先有空間比有裝既做野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞