[忠言逆耳] 我諗咗好耐好耐 始終都喺覺得527唔應該出嚟

764 回覆
992 Like 228 Dislike
明既人同真手足會嬲架咩?

屌人唔等於分化唔等於割𥱊
你依家搭大台?
如果知親共位置呢?
唔啱聽就屈人係大台
其實27號一定會有手足出
如果唔出的確係會出賣左會出去既手足
不如討論下27號想有咩畫面出現 做到咩效果
因為27號一定唔係最後
我地對手而家係中共 而唔係港共
我當你打得贏3萬 28號就有解放軍
所以一定係長期戰 而保留戰力都好重要
搭同係
係兩個層次
自己唔出咪唔出
點解要指揮人?
點解要聽晒你講
返工個d咪就係賣精英個堆囉
都成年啦 出既手足會唔知風險咩 深層次討論真係笑撚死
我淨係知樓主係到直接宣佈叫人唔好出 見唔到有討論過
你覺得連登係大台?你有冇獨立思考?
重有大台係會佢你上街㗎,你地要靚畫面嘛。
依家即刻去洗板啦,近幾日泛民唔見咗人,民陣都無吹雞,好危險(留意返無不反唔代表唔可以吹雞,例子有 10 月 20 尖沙嘴同維園區議員分開集會等等)
楊岳橋如果肯認自己 body dead 咗,淺黃中產先肯出嘛
依家話取消都總會有人唔肯放棄照出,銀髮族收消息亦唔靈通,取消一樣有代價
與其呢個時候叫人唔好出,不如討論究竟想達成咩效果先走。畢竟你知我知,527點都有人出,而呢個時候叫人唔好出只會令本身猶豫的人唔出而令最後去左既人受更大風險。與其係咁,不如討論咩情況下大家會收貨然後散,有共識,唔好死守。
你依家搭大台?
唔啱聽就屈人係大台
搭同係
係兩個層次
自己唔出咪唔出
點解要指揮人?
你覺得連登係大台?你有冇獨立思考?
重有大台係會你上街㗎,你地要靚畫面嘛。
plan c 526晚突襲港共議員屋企
出完就唔會通過?依家得出黎一個手段?三罷呢?要認清一個事實係到時嘅佈防會令到我哋連金鐘都好難接近,到時好大機會損失左一堆手足之餘,國歌法亦都會通過,咁咪仲灰機
熱狗

Btw點解要阻佢過
唔係要攬炒咩?
攬炒就係要將香港變成一個制度上,經濟上同文化上都係垃圾嘅地方
呢個可以接受 但唔建議再搞港島
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞