申請美國簽證被拒,可唔可以講下我做錯D咩

315 回覆
22 Like 9 Dislike
你係咪去過中東地區呀,佢驚你係恐怖分

18歲個年去美國申請visa一次就得,英

文勁廢 簽B2
我fd拎埋推薦信去比賽幾日都唔批 佢仲要申請兩次都唔得 原因英文唔叻

試過去比賽 封信睇都冇睇
美國就係串個馬撚。
上面個咩有十年visa個D,
隨時去到機場先拒絕你地入境又得
多得特朗普,依排綠卡都未必入到境啦

睇下新聞啦
有機票有登機證都俾人拖落機啦

樓主算好彩,未上機啦。
一個去男仔都被人ject

恭喜
其實都係估下除左random 抽中reject之外有乜原因啫
其實都係估下除左random 抽中reject之外有乜原因啫

我諗真係無
戶口有無錢唔會係原因
樓主又無參與非法活動
又無案底
屋企人又普通人
書又未讀完

所以只有一個可能性

樓主你係咪好樣衰 係真係好衰個隻
講下笑姐 佢抽中你 你唔好彩
美國就係串個馬撚。

睇下新聞啦

樓主算好彩,未上機啦。

真心定假膠?
關特朗普咩事
美國就係串個馬撚。

睇下新聞啦

樓主算好彩,未上機啦。

真心定假膠?
關特朗普咩事

咪on9啦 trump幫你趕走晒垃圾人種
唔好講你拎咩戶照 好簡單 你想比人叫你亞洲人定支那人
咪自己歸類自己做支那人好無
上網睇完人話唔好答自費都仲要答就抵比人reject啦
仲好話機票使費而家平無理由大學生比唔起?

你明知個遊戲規則係點都仲要用自己既角度睇成件事
你估真係year3大哂咩
上網睇完人話唔好答自費都仲要答就抵比人reject啦
仲好話機票使費而家平無理由大學生比唔起?

你明知個遊戲規則係點都仲要用自己既角度睇成件事
你估真係year3大哂咩

我答自費旅行都批
證明無你講到咁關鍵
如果俾reject嘅話有無話隔幾耐先可以再apply
乜都無睇就reject
點講都係unlucky囉
重點係要比佢知道你冇打算留低喺美國
美國就係串個馬撚。

睇下新聞啦

樓主算好彩,未上機啦。

真心定假膠?
關特朗普咩事

唔眀你講緊乜

講緊呢啲唔批Visa,唔俾入境係以前不嬲都有。
Visa抽黎reject不嬲都有,當然排除樓主可能都有on9成份
但佢地吹到入晒trump數咁。

做乜無啦啦拉埋咩支那人亞洲人黎講
美國就係串個馬撚。

睇下新聞啦

樓主算好彩,未上機啦。

真心定假膠?
關特朗普咩事

唔眀你講緊乜

講緊呢啲唔批Visa,唔俾入境係以前不嬲都有。
Visa抽黎reject不嬲都有,當然排除樓主可能都有on9成份
但佢地吹到入晒trump數咁。

做乜無啦啦拉埋咩支那人亞洲人黎講
你準備大學畢業而且有能力自己賺晒旅費
根本就畀晒位佢地入覺得你會留低stay做黑工
咁好難唔拎你交數
講過N 次

美國係會random reject 一d 人

因為佢要keep 住香港個拒簽率

令香港無機會可以免簽

嘩 真係慘到爆
但如果重新申請呢
佢係認人定係認申請號碼

Reject過一定難D
你準備大學畢業而且有能力自己賺晒旅費
根本就畀晒位佢地入覺得你會留低stay做黑工
咁好難唔拎你交數

做黑工都好過係香港做奴隸
我宜家都好驚 book左同屋企人去seattle上船入Alaska 但係搞visa約到5月8號先有得見 23號就岀發

好似一個星期內有得再見多次 好似係 朋友試過
前排好多新聞,話大陸啲考試機械以旅遊為名去美國幫人代考公開試同做大學Essay賺錢,樓主你大學畢業、幫人補習、賺錢自己洗,中曬
我舊公司老細有曬美國總公司信證明去開會都唔批
上年11月申請,咩銀行存款呀入息證明嗰啲都冇準備,淨係帶申請嗰份野同相,見官嗰陣個鬼妹問下做咩去邊去幾耐就叫我放低passport,叫我幾日後拎
我估樓主係唔好彩果批,記得同場見到嗰班人冇個係唔批(有老有嫩又有大陸人)

不過啱啱係加拿大旅行返,唔知關唔關事
七成係你唔好彩
三成係答自己比,一黎佢地對私補呢份工無乜概念,怕你去打黑工

美帝真係靠彩數,過海關清關都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞