申請美國簽證被拒,可唔可以講下我做錯D咩

315 回覆
22 Like 9 Dislike
做乜用bno 唔用返當地證件又無穩定收入,有機會reject

BNO都係香港證件阿...
又無穩定收入<-咁如果係咁學生哥唔洗去啦唔通真係要講大話話父母比錢

而且我去過至少10個國家旅行,包括歐洲個d
你話我第一次去旅行就係去美國就話姐

Bno 係就係但係對外國人來講一定係本身本passport 為主加埋其他因素你都真係好大機會"被交數"

關鬼bno事咩,我成家人用bno搞都得 根本樓主唔好彩同答錯野

你成家人去同佢單挑比?

我自己去都係用bno 根本唔關護照事,咪鳩up

無錯,佢被reject同用BNO護照無關,無需要花時間係呢個point度拗。
我條舊菜係醫院做護士 都可以唔批 共享中國人的榮耀吧.

ex就ex啦 舊乜撚嘢菜啊 好撚支那味啊個term

舊菜都唔識
你新移民?
十年visa 係咪啫係每次90日無限出入 十年任用
佢覺得您會唔返香港囉,您自力更生都搵到去旅行,去到個邊佢都覺得您可以靠自己狂打黑工唔返香港咪唔批
您無一個好強烈嘅意願去完旅行會返香港就唔唔批架啦
佢都係驚你去左唔返香港囉
十年visa 係咪啫係每次90日無限出入 十年任用

唔係無限出入 一年有限日數
就算十年Visa 都唔代表入到境
你樣衰
你樣衰

E個理由好似最合理同有可能
passport有伊朗入境印?
一萬都冇 我見到都唔批你
住motel 最少都要90 USD 一晚
仲未計你坐metro 同食
又話就黎讀完College
好明顯係去搵工格
我個日見到個澳門人
自稱自己讀完phd 但竟然要搵人翻譯同個官溝通 7到喊
我上星期去簽都衰左,20號再去見過,唔批係因為我無銀行月結單

你on9呀,老屎忽都敢笑?
我個日見到個澳門人
自稱自己讀完phd 但竟然要搵人翻譯同個官溝通 7到喊

澳門人可能用葡文先溝通到
一萬都冇 我見到都唔批你
住motel 最少都要90 USD 一晚
仲未計你坐metro 同食
又話就黎讀完College
好明顯係去搵工格

CX 飛LA 多數5k~9k
好小見有4k
p.s LA 撚
巴打rip
係咪因為旅行好似冇咩迫切需要…?
覺得你又唔係非去不可/覺得你樣衰私心原因/交數/Fucking Chinese
講過N 次

美國係會random reject 一d 人

因為佢要keep 住香港個拒簽率

令香港無機會可以免簽
佢地係要耐唔耐就reject吓人,唔可以個個都批,純粹唔好彩,樓上嗰啲乘機抽bno嗰啲好心啦
講過N 次

令香港無機會可以免簽

嘩 真係慘到爆
但如果重新申請呢
佢係認人定係認申請號碼
都係怕你留係個邊做野囉
後生仔其實reject rate應該好高
夠自由 無束搏 你夠自給自足
即係有能力自己一個係個邊自給自足唔番香港
不過唔好過份解讀啦樓主
人地打份工chur quota姐

舊鞋比較香港

「舊菜」路線圖:
舊香港-->中國-->公海-->新香港
講過N 次

令香港無機會可以免簽

嘩 真係慘到爆
但如果重新申請呢
佢係認人定係認申請號碼

但reject 過好似會更難第二次成功

唯有祝樓主好運
唔好諗即刻答
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞