IG SHOP討論區(5)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
去到邊講serco都見到佢
為左打個靚卡 所以要霸哂成條走廊
收皮啦 一定要讚佢?唔話得?佢邊位?
緊係唔讚得啦 corner店主你咁憎serco
model唔驚 我肥過佢地
不過擺地下嗰啲我會睇吓佢有無tag
有無摺痕 怪味 污糟 包裝袋 之後即刻洗
唔好講肥唔肥過model先 著住係出面影相 點可以賣返 特別係個啲又坐地又太陽底影相個啲 客人比得錢買 緊係要件全新既貨品
佢係貴其他shop$10-60蚊
例如 佢最新嗰個post 嗰件大方領棉麻上衣
佢賣$269 第二間shop折完$207所以我去咗第二間買 仲唔使等
不過佢租金加請員工都唔少錢 所以呢啲就見仁見智
唔想買貴就自己周圍格下價!
咁我寧願比Serco呃都唔想比cornerc水我
同埋都上面都提左唔係同一件
好多耳環飾物ig shop都係淘寶
其實耳環呢啲圖片搜尋下係咪淘寶貨仲容易睇過衫

一search就search到
呢間賣埋哂淘寶野,成日見到佢啲廣告,仲賣埋啲大陸劣質版櫻花耳環,扮人地日本牌子既款
𣎴如你放去痴線西個邊多啲人睇
召喚痴線西(102)善用不推文回覆
https://lih.kg/2048978
呢度
召喚痴線西(102)善用不推文回覆
https://lih.kg/2048978
得啦又係你呀cornerc女店主
有冇人留意開台灣woden / filter017啲衫褲
好似幾靚同高質
有冇人發現Pony Store呢排不停日日都寫住是日休息 上去門口得個「準備中」嘅牌 唔係執笠呀嘛 我啲貨仲未拎喎
明明以前成日更新,而家收曬皮咁
其實佢d貨邊到黎 仲便過韓國專門店買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞