IG SHOP討論區(5)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
自己上bm/hollistee/princess polly買啦
想知
想知serco係邊個網
上個post係咪bam左 想睇都睇唔到
屌 唔怪得知
我嗰陣搵咗好耐圖 我陣間再share
Voyagegoods賣淘寶貨
講少少
呢件shopaholic同reopen賣緊
同一件嚟
shopaholic門市賣緊$198好似係
reopen網$168
呢件韓網都係19000won
大家唔好咁傻豬豬上IG買啦
呢啲韓網嘅貨大批入應該會更加平
其實好多時候一間IGshop出post
同類型IG shop有時都會賣同一件韓貨
大家唔使咁心急買住 可以貨比貨 夾下價先
或者自己上啲韓網睇仲平

佢標榜自己日韓入貨 真係比佢呃到
係淘寶到都search到佢其他賣嘅款
如果係韓國抄款 淘寶會出埋其他韓國代購嘅items
但佢個啲無出

我問完block左我
之前有討論 後尾啲人話問貨源係貪小便宜 好cheap 搞到冇人敢問
Thx 絲打
不過我見mixxmix淨係free ship台灣同支那,唔知包唔包香港
雖然啲款幾靚,但係越黎越貴,同埋淨係識po story,想睇件衫都唔可以直接搵到!同埋預訂等幾個星期,得95折,到貨冇幾耐就話減價,仲要平勁多!所以唔會再預訂,寧願等減價
Openroom_jewellery 黃店
其他都係淘寶貨 一search就搵到,仲要mark up得超勁
鐘意日韓風嘅我推介 to2.ur
好似係alllforone店主開嘅代購嚟
啲飾物係日韓貨但好平 前排店主話覺得順豐貴 所以提供埋郵寄
+5$ 送到上門 仲要有個盒有泡泡膠包住 包得好好唔馬虎
買咗幾次都覺得係呢間買平靚正同有心思
講起allforone
試過佢出post 2分鐘後我就direct佢
然後佢可以6個鐘後先覆
再同我講賣哂叫我等waiting list
但佢ig同whatsapp都一直online
其實唔想覆/ 覆得咁慢不如唔好做生意啦
唔好意思,想問下歐洲代購有邊間係信得過? 唔想嘥幾千蚊買假袋
想問下有無韓網推薦
IG shop 韓國貨源
https://lih.kg/2045933
有冇人買過呢間野..?襯得都唔錯咁

Solobuybuy
買過幾次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞