IG SHOP討論區(5)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
個仆街而家水人買aspiration捲髮器倉底貨,話聲稱好難買。隔離有兩個絲打話冇用比佢水左
佢賣咁貴都溝淘寶貨
想知係邊間?
40$人仔賣400$港紙
估唔到係佢 自己仲諗住買 tofu_mart
佢好似好耐之前俾人發現過佢係淘寶貨
原來我宜家先知 好彩冇買
我琴日先知 知得太遲
佢仲要係賣果種淘寶原單貨
即係日本公司係中國嘅訂單做多左/工廠用同一個版私下整果啲
有次上到去見到同淘寶張相一模一樣,仲要係剪左牌嘅
人地賣五十幾,佢舖頭賣成百幾二百

利申:以前有段時間好鐘意佢地嘅衫,成日去買
IG Shop賣野唔偷圖係咪會死架?
https://lih.kg/2054441
好失望 間唔中會買下 原來又係淘寶
之前買Mask講好一星期
拖完又話處理緊 話第二日會寄
第二日又拖又話未有

最後有收到貨 但拖咗好撚耐 唔會幫襯第二次
然後你催佢 佢就會出post出story扮慘
仆街 我琴日先落完單買
喂係喎,點解又係咁既
咪比錢益支那公司啦
賣減肥藥真係正仆街黎 講到好有效 又泰國醫生開blanlabla 但有啲藥係香港係要處方 唔知佢咁樣入境犯唔犯法呢 問下幾高幾重就開得 咁個個都唔洗去診所睇醫生啦 睇到佢啲藥五顏六色 真係不了 但應該好多妹妹仔比佢呃 次次開團影相都幾十袋藥 為賺錢做埋啲咁嘅野 知唔知減肥藥可以食死人架
依家改個名 del相 post文宣 一個華麗轉身 變成黃店 fatfat
你講開我又記起,佢起家時唔係叫thiswayhk
紅咗一排先改呢個名
想不到而家做埋黃店
無論佢幾黃都好,心底差囉
佢之前咩事被人del ac?

懷疑呢間都係淘寶一個patagonia tote無可能$199咁平 仲有佢賣果款marimekko紅色個totebag,條帶好多白色,真嘢白色唔會佔咁多 仲要$250咁平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞