IG SHOP討論區(5)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
我都見到呀 點解可以賣咁平

呢間野店主係狗乸黎,仲自己做埋Model

仲要簡612開張

算唔算藍店?
建議睇吓舊post
呢間野啲黑料多到
款係幾靚,但買過覺得質地好似唔值咁貴
佢基本上都300up
之前買過條短褲600,之後係淘寶見到條一模一樣
不過條褲d 料都幾舒服,唔識分係咪淘寶貨
係咪coach Parker 16? 我都想買呢隻 但唔知邊間ig shop比較穩陣 有無絲打有買開 驚唔識野買到假野
好心佢男人老狗就唔好咁戇鳩 成個女人乜都放上去叫春
係啊 我係loomloomloomloom度買 好似千八尾 不過果陣肺炎 等左我好耐 你可以試下labuybuy 貴一舊水 但係有現貨唔使等咁耐
張相抄到一摸一樣咁
但講著衫/ig style嘅話又唔覺得係抄
個個行呢啲日系文青風都係咁著咁影
幾年前hanna chan同佢啲fd已經行緊呢啲style
唔通又話puie抄佢地咩
提外話有無人知呢個位係中大邊到
有無link
不過我見pui2啲QNA都好似小寸定還是佢style嚟
新亞 某一棟嘅天台
我唸puie唔想啲閒人入中大打卡
或者本來天台就唔上得先話私人地方唔公開啫
佢真係唔靚⋯⋯
咁搞法真係咩衫都唔會想買
呢度有冇絲打會買歐美style既衫?
有間e字頭ig shop入左唔同外國brand既clothing
啲相影得好靚 買過quality都幾好
不過食水有啲深

自己好鍾意著brandy melvillie
e字頭呢間價錢真係mark up高左少少
搵左另一間叫paperwingshk既買裙同tops
但呢間店主做野都幾慢
要自己主動問先同你講到左貨
跟住話寄啦 又係要三催四講先寄 問多幾次先比track number
但一上網check 過左成日仲未有任何物流訊息
甚至連邊度寄去邊度都冇顯示
懷疑淨係online填左資料拎個track no.塞住我把口
跟本未寄出啲貨
好驚呢間係呃人 有冇絲打買過/見過呢間野
Fumble/ Timstore/ Number Life有冇巴打買過野?
Timstore
上過去門市睇,taobao料 垃圾到不得了 無一件貨靚料
其他兩間未去過
我問過佢
佢話越南廠直出利申無買

求ig
fumble買過幾次 但全部都係acc 質地都幾正常

choiyin_gg
下 佢ig啲相同鋪頭相兩個人黎架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞