IG SHOP討論區(5)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike

有冇絲打幫襯過呢間買嘢?我見佢d貨價錢貴過gmarket同其他店好多
之前好似話佢睇晒成間舖㗎嘛
好似比人狙擊完偽黃一排就冇做
我都想知
仲有freeland 溝貨賣
個女仔喺ig扮到好獨特好有氣質咁
嗰陣唔係佢幫口都唔知佢邊個
本身都麻麻地呢間嘢之前上852睇
頂kangol帽穿咗個大窿都好意思放出嚟賣
明明應該係企後影晒全身咁介紹 講材質先上前俾人近鏡睇個質地 佢地一直企到勁前我係想睇件衫 唔係想睇你個樣
覺唔覺得個店主成日著到衣不稱身咁
件件衫都著到好窄
我買開 https://instagram.com/littleprincesszzz2?igshid=arwcni9egr2j
幾抵 一條bm短裙賣緊200中
可能係佢隔硬著細一個碼
Ig係乜
一開頭仲以為係佢開
No offense 我又真係想睇cissy著多過另外兩個素人model
同埋佢好似介紹得清楚過另外兩個
矮少少果個介紹到1999咁 至少cissy表達得清楚流暢啲
其實介紹details同配搭好似店主最清楚只係唔想上鏡
佢地三個咩都係問番店主
發生咩事? 點解話唔好幫襯佢嘅
之前仲見啲人話佢好慘㗎喎
有冇人有同感
有啲開始分唔到邊間打邊間
間間ig shop都用嗰幾個model
同埋店主唔會介意自己model去幫其他shop影相架咩
個個都抄serco
見到有啲一樣樣妹豬做model真係一啲都唔想買
今日喺banananaxx到睇live又有佢
仲loop緊
見嚟見去好似都係咩edo,cys,cissy同iris
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞