IG SHOP討論區(5)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
有冇絲打知邊個韓網賣依件?
Thisway 租咗個格仔俾人賣減肥嘢,個牌子仲要係火雞姐代理嗰個層壓式推銷仆街牌子
呢間都係賣淘寶野
@scorpiokl_
淘寶賣$39 mark up到$139

cap咗幾件 幾件都喺淘寶搵得返

之前買咗呢條白色裙
同兩年前喺淘寶嗰啲裙一樣 粒鈕得條車線要自己剪返開
見佢ig story有po過日本單據雖然唔知真定假
呢啲賣百幾蚊又冇講明日/韓入貨9成9係淘寶
唔係邊得黎賣到咁平仲要賺到錢
以前因為佢係黃店仲成日幫襯佢做埋vip
宜家佢promote呢d野 真係好失望
平時睇佢live都知佢嗰副嘴臉 好似啲客爭佢錢咁 講嘢有骨
一遇到啲唔啱自己心水嘅問題/好多人唔明再問/重複問 即刻閪面然後講啲勁有骨嘅嘢 唔問得就唔好開live唔好開舖啦
淘寶貨係咁上下
隔離post有勁多呢間野嘅黑歷史
poopoo618改左名做vuoto.store

多得佢係咁落廣告先發現改左名
賣淘寶貨:
voyagegoods
siksik.s
cacmama
kingnqueenie
lalala.cco
moonine_official 溝貨賣 偷淘寶圖
vuoto.store (前身 poopoo618)
http://as.worker.co
catsslave8 溝貨賣
mellow.room
oops.s.s.s
moondream852 偷淘寶圖
ko_collections 好似已收皮
mormor 賣淘寶貨賣到開3間門市
150.studio 偷淘寶圖
俾樓主pin
pinned
佢早幾日個live有個人勁重大陸口音 講嘢都講唔正
其實到底佢係點入貨,真係平過出面好多
又會係story話其他ig賣淘寶原單
有friend同佢買左四對 四對都假
咁都買四對
邊間
最近啲post係咁出佢樣 睇佢上身圖真係好唔吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞