IG SHOP討論區(5)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
之前係佢到買嘢 等左3個星期都冇貨 最後係退咗錢佢果陣又係唔應機
btw 你點知佢哋係賣假貨
收到件貨d logo濛哂 質料又勁差 佢果陣點樣先肯退返錢俾你架
我係咁whatsapp佢我果陣已經嬲 所以態度都西西地 可能就係因為咁佢哋先肯退
Elephantclouds食得真係好深
khaki色條褲我自己係banana republic買先$175
佢好意思賣$399 佢每件衫都係食$100以上
我建議除咗嗰啲全港唯一代理好似love stitch之外都唔好係佢度買 都係食水深但至少你未必買到
唔閪喎 幾好態度 我第一次買係咁問問題佢都照答
食水深到依家開埋Studio
琴晚睇到佢地既Ig post
Love stitch 啲衫幾靚佢賣好貴但又真係揾唔到有其他舖賣
有無人知four.minusone呢間係咪真係韓國入貨?
仲有依條褲都係啊,其實loft係美國都唔係靚brand 人地網站賣緊150蚊有找, 佢賣緊雙倍價錢cls

Elephant clouds

Loft官網
Cap埋人地張圖都賣咁貴
仲標原價539
Between覺得幾個店主影相好撚作狀

其實如果係大brand既佢一定會寫牌子名 之前佢賣果條pazzo短褲都係寫elephant clouds apparel 其實係唔想俾人知係cheap野所以先咁寫咋 扮咩係自己source返梨姐
有無人買過tom.and.daily 覺得點 啲質地好唔好

Cornerc 究竟係賣女定賣衫
件衫有一半俾啲頭髮遮住係咩事
好多妹妹仔當神咁拜 當養班女神famj囉
cornerc店主咁黑心驚唔驚有報應㗎
夠膽開返留言未
人哋直播問佢serco單野 yumi話清者自清喎 人靚但可惜跟錯老細
yumi真係唔靚喎好普通
另一個rachel就真係靚嘅
不過都係serco屌打 收皮啦cornerc
最鐘意經過入去唔幫襯睇完款去第間買
買過兩件衫 麻麻
個女店主真係
個樣豬閪都算 心地仲要差成咁
唔明點解抹黑serco單野爆完出黎都仲有咁多妹妹幫襯
睇廣告見到 ig名 chor.chatt
有冇人知哩間新開嘅係咪淘寶貨??
見佢黃 但我search又真係似淘寶貨

想買佢件格仔呀 好靚 但睇上面啲post見到淘寶有一模一樣咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞