IG SHOP討論區(5)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
淘寶冇貨呀!所以你咪斷碼囉!笑死人

咁都俾你捉到
呢個好笑
識買梗係成set咁買

著到好似企街咁
我年頭先試過
12月買新年福袋到5月都無
然後點搵都唔應機,到最近有好多黑店ig shop俾人爆出嚟先退錢。
開po 公審
有冇人睇過 nonimitation_clothing? 覺得啲野點
好核突
想問whitetale係咪黃店黎?
啲人喺淘寶搵到佢啲貨
唔怪之得d貨咁平啦

reopen
查詢嗰陣都幾有禮貌 會打下表情符號咁當時覺得店主幾nice但係上去攞貨好麻煩 要等開門又剩.....仲要明明同我講可以去門市攞 結果我去到個staff話搵唔到 姐係無keep好就叫客人去攞不過後尾都有貨俾我拎走最近睇佢ig見到佢將對鞋擺件衫上面影感覺好唔衛生(買完先見到店主俾人追擊 以後唔幫襯)

316clothing
好耐之前做咗vip 每次都係網站落單 所以無咩點同過店主交流確認訂單同寄貨嗰啲都ok快又成日都會影ootd!推薦(之前以為佢真係搶reopen男朋友 所以有一段時間無幫襯 知道真相之後幫襯返

starry.stores
呢間新開 見佢有優惠 又話咩買黃色item會捐錢 所以幫襯佢買咗2件 其中一件有現貨 第二日就可以交收 快到痴線店主覆得好快 又打勁多顏文字 感覺好nice(我好怕啲店主覆msg覆到好似機械人咁 完全無感情)推薦

the.littleone
店主出po好密 多款有朋友買過 店主話14日會有貨 結果過咗都未有 但係一直都無通知佢要個客問佢 佢先話追下單我個人覺得 店主雖然覆msg速度都算快 但覆到好似機械人咁 冷冰冰.....

in.a.stone
佢啲衫好有style 好鍾意店主襯嘅outfit之前試過買嘢 韓國嗰邊遲出貨 店主會好緊張咁追單 又會通知客人 話如果唔想等可以退款不過之前上門市試衫 埋單嗰陣個staff態度麻麻不過唔影響我繼續支持呀石推薦
啲款真係好普通。。十足街邊買$30一件普通短袖針織衫咁。。
想問有無邊間ig shop係賣少少歐美風格既路線
見有好多都係韓風但唔係幾啱我
真係好少
in a stone 佢地揀嘅貨幾好
相比之下無reopen 316嗰啲咁common
好似無點見過 身邊歐美風嘅朋友都係去hm嗰啲買 或者自己上網買bm
Hm cotton on d 料都麻麻地
我就係黎黎去去都係得AE, Pull n Bear
想睇下仲有無其他款
有冇絲打知邊間日本代購ig shop食水冇咁深
即係俾圖佢就報價你聽果種
想知多啲 最近先係到佢買左件衫就咁睇以為係日韓貨
voyaxxxxxx繼續賣淘寶貨
想知多啲 最近先係佢到買左件衫就咁睇以為係日韓貨
其實有好多網店都係跟韓網入貨
果啲乜shopaholic reopen serco都係啦
上IG買點解自己唔網購
係都要俾啲IG shop食一舊
平既100左右一件上衣 200內一條牛仔褲
有興趣再講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞