IG SHOP討論區(5)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
真架?
好鍾意mormor啲衫
買過一次
中咗伏唔會再買
條黑色裙薄到透光㗎
我都好鐘意
我買到有vip
全部tag都殘體字/大陸tag

以後應該唔會再買mormor
Labuybuy 都唔錯 仲要黃店 (買過2個MK同一個coach)

呢堆衫全部都係mormor到買
以後真係會寧願俾多少少錢去airyisland/serco到買

Airyisland同serco都買過
2間既衫既tag都真係made in korea
(雖然我買親serco既衫著上去完全係另一回事)
但買黃店買著淘寶/大陸貨內心真係好唔平衡
又loop番mormor呢單野
佢就算之前有自家製都已經有賣淘寶衫
但只要質素係好既話 我覺得冇問題
淘寶貨既話真係不了
專登戒淘寶
但原來係黃店買返黎既衫係淘寶貨既話好反智

同埋買過其他舖就覺得佢既質素真係麻麻
條裙著完一次後入面打底位就爛左
Onion同佢係咩關係 可以用mormor個vip
會唔會係同一班人?
佢好耐之前都係咁 同埋兩間鋪好近係葵廣隔兩個鋪位咁
同樣經歷 條裙著咗一次入面打底位就爛咗
雖然好中意mormor 做埋vip
但係淘寶貨真係不了 仲話黃店
呢間不了 買過一個Kate spade 第一日用嘅時候條拉鏈已經無啦啦爆咗 跟住WhatsApp問佢有冇得整 佢同我講話outlet買係無但之後我問返第二間 佢話係有得整 只不過係佢應該唔想承擔運費 香港來回美國都要成百幾蚊大佬第一日用嘅時候就爆 點都睇係品質問題啦 分分鐘係假野都唔出奇
下竟然 我so far都無咩事
我唔好彩姐 其實都係嗰時見到佢突然之間做減價就買咗
有時佢突然減價就會勁dum心口
呢間賣淘寶貨

店主之前話芝羽係生招牌我好認同架
以前睇芝羽著啲衫成日都會想買
間野一紅左就連生招牌都唔要 邊會仲想幫襯
仲請埋件支那妹 學咩人扮黃店
carousell價錢都唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞