IG SHOP討論區(5)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
唔肯定呢到係咪中大
但睇圖似中大新亞
tangpei都係新亞 其實大把人會上去
其實張相應該攝影師idea
puie放上網咁講野 有冇諗過個攝影師感受
同埋如果係私人地方 咁puie個fd同攝影師又會去得既

人地2018已經用緊喱個pose啦 大把人都咁樣 係咪又要搵到底邊個第一個影
其實講真 中大畢業係返中大影相有咩問題...
應該就係誠明館天台
我都有睇佢啲新貨 有條op佢賣398
316好似賣278定298
stranger room係襯得幾靚,但個價錢真係...
我剛剛都有睇中一兩件
不過都係睇定啲先再決定係咪佢地度買

好驚買貴咗好多
係咪得我一個覺得阿皮姐唔係淨係抄一樣咁簡單?
tokyo bopper真係抵,代理
air rift同啲耳環都mark up好多
未知thisway係用批發貨源之前仲follow左佢推介個髮型師 以為都係黃 點知係到睇tbb港姐死港豬
賣淘寶貨:
voyagegoods
siksik.s
cacmama
kingnqueenie
lalala. cco
moonine_official 溝貨賣 偷淘寶圖
vuoto. store (前身 poopoo618)
http ://as. worker. co
catsslave8 溝貨賣
mellow. room
oops.s.s.s
moondream852 偷淘寶圖
ko_collections 好似已收皮
mormor 賣淘寶貨賣到開3間門市
150. studio 偷淘寶圖
lazy_closet 做咁多年都打不死

咁算唔算賣淘寶貨連埋上面件vest
不過公道啲講都有啲款係淘寶搵唔到嘅
Nevertoolate.nvtl
Angboutique_
兩間都係淘寶貨 仲要mark up 3倍以上 一個bra top 淘寶30-40蚊 佢地賣 150 up
angboutique 仲要直接係淘寶cap圖
呢間勁痴線 應該係賣假Kanken Sling
$200一個重點係好似好撚多人買
兩個好評highlight都勁多回圖
有冇人買過kiki.co?
有冇人買過kikico? 見啲op幾靚,但係又唔平想知質地好唔好同有冇溝淘寶貨
食水好深喎 同款衫見到其他鋪平$100左右
整合一下隔離post
Graciasapparel 淘寶貨賺到開兩間店+partner係水炮車卻貼連豬扮黃
詳情請看
何雅詩你條仆街打算幾時還錢呀?
https://lih.kg/qkjavfX
#900 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
睇吓有冇人可以證真偽
我依家就咁上TB search
覺得大部份係東大門入貨機會性幾大
但水炮車呢單野就唔sure真假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞