IG SHOP討論區(5)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
見到有間ig shop仲連po幾個story
雖然冇講黃店乜立場乜
但大事大非前po少一日上新都咁難咩
前一日仲係度po story叫春話個staff好辛苦
講真邊間做呢類賣衫既唔辛苦啊
明明就自己度縮唔請多個人 搞到個女仔一個人頂住個位冇得食飯去洗手間
Silverxxxxxx?

我自己本身follow既ig shop應該十間都冇
就連平時一日勁多story既commongoods 今日都冇po過野

至於個post傾開個啲鋪今日有冇都咁樣po story就唔知啦
serco 都冇,有d 失望
有follow開佢
佢之前有罷工罷市 仲有之前顧客買黑色衫有額外95折喎
有冇人聽過fluffyfuzzywear
一開始見佢哋啲排版同衫幾靚就買黎試下
點知啲質地仲衰過淘寶
啲線頭飛晒出黎 質地勁薄勁差
係淘寶10蚊以內嘅質素
2個店主仲要扮黃 睇佢哋personal account去食藍店
佢哋啲衫應該係淘寶抄bm貨
唔好鬥黃啦 槍頭對外 OK?
有冇嚟啲類似歐美風既鋪頭推介
想問下呢間嘢係咪呃人
見佢ig得一張圖,然後賣嘅嘢擺story
有幾件用淘寶search過 一定係
就算係淘寶 都一定係同款最平嗰件
我好耐以前淘寶買過同款嘅衫 佢哋嗰件質地仲差
唔明白點解佢啲好評話質地好
定係我太黑 買咗件次貨
想知+1
真心問
點解serco都仲會送貨到中國大陸
做大陸人生意
咁做生意真係無計之前啲post有人講過serco工廈月租成十萬一個月 佢仲有成班團隊 點都要搵錢交租比人工
黃店
賺大陸人錢都唔得?佢又唔係奶共
佢有份捐錢㗎喎
等我幫佢解釋,賺晒支那d離岸人民幣去支援612同黃圈
想問句,如果覺得俾ig店呃錢可以點,未搵到今年內其他苦主。

間野話等廿幾日出貨因為疫情,我等咗。已經個幾月,whatsapp/dm 都唔覆,有自己網站落單嘅,話就話我張單備緊貨。佢哋試過改名,未改名前都有苦主嘅,改咗名就未搵到,有冇人有經驗講下下一步應該點

double.v_official
真係好嘔心呀屌
原本見佢地星期日狂出story賣野已經想屌
依家又扮翻 527停工
俾客屌完黎?
又賣大陸貨 你地三姊妹精神分裂?
隔離痴線西有絲打post佢連香港加油都唔知 依家喺度扮嘢
voyaxxxxxx繼續賣淘寶貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞