IG SHOP討論區(5)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
第二張圖落埋自己logo添
啊我知呢間!
偷小紅書圖
勁多黃店用小紅書圖
比人督爆左,而家唔偷小紅書啦。
周鳩圍去偷d日本妹blogger扮自己試用
諗住黃店冇死
宜家好多化妝品店彈出嚟 但其實都同一個貨源
係,仲有9成都係支那公司嚟,都唔知有冇比呢d買手公司溝左假貨
溝假貨不特只 仲要買完行家貨再賣返出黎都見過
嘩呢間野竟然仲未死,細個唔識野響佢度買過嗰期好hit既snail white⋯⋯(屌真係好L多年前)
到而家都唔知真定假
邊個post
想知
即係邊度 淘寶?
但其實自己影定偷圖真係一眼就睇得出
張張相都唔同風格
响日本支那人開既支那公司

你會見一輪輪間間都賣個d
唔係邊度咁多ig shop有多國代購呀
全部都係响唔同國家既支那人攪出嚟
igshop咪入左佢地線訂貨落嚟囉

早排咪推Obagi個美肌飲
好多間都有賣
你見個店主响香港但又多國代購,就一定係呢d
唔識貼番條link
IG Shop賣野唔偷圖係咪會死架?
https://lih.kg/2054441

應該係呢個
我都有買 同埋幾work喎 真係估你唔到
係啊見佢有用最近先買多次,點知琴日就係淘寶見到今日重揾到直頭一樣嘅淘寶店
仲有呢個藍絲kol Sadelle開既鋪 Sadellism
又係扮韓國入貨但其實係賣淘寶

留意下對鞋個tag 普通話拼音同淘寶一模一樣
補返佢張中國人聲明先

詳情可以睇呢個post

「香港係中國一部分」藍絲KOL Sadelle開cafe兼賣淘寶貨
https://lih.kg/2053359
Sameeeee
仲有賣泰國美白cream 好似叫kiss 用完死白 好似病左咁 無曬血色 過左排出埋新聞 盒野有問題 唔記得係重金屬定咩
佢改名前有賣泰國減肥藥 yanhxx 又係新聞講有問題嘅藥
估唔到仲健在 仲做埋黃店 真係
嘩記憶返晒黎!屌醒起我仲on99買過隻話搽完第二日會白足全日,素顏都唔驚既乜cream,好似就係你講既kiss,有朝起身全黑照鏡見到有螢光劑係面度

yanhxx減肥藥先害死人啊!
仲要勁post話有效,就咁拎個客既身高體重就亂去泰國執減肥藥,有次仲搞錯咗kg同lbs,報錯買家重量搞到藥量大咗
都係而家thisway_hk條女做?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞