IG SHOP討論區(5)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
quote錯你 想講marimekko

想知邊一句話過你係店主
有冇心就唔知 有機心就肯定
之前見到佢地用宣布罷工story黎賣廣告
D貨肉酸到死都算
用罷工story落廣告係咩玩法
就係叫佢有哂QC 好似幾好咁
又有唔同size既model比人做參考
但$1380買垃圾真係差左啲喎
下次唔好咁貪玩
其實覺得好多時有啲參與罷工既都係基於經濟考慮
要個客特登催 仲要屌返個客 都幾好野
同感!可能每種衫都有佢對應既market
街市賣衫都好好生意
衫leung
人leung
妝leung
明明model唔係話好樣衰但浸leung味重到不得了
中肯講句有幾伴係ok
你試下換做kol hexxxx 同suxx個間影
應該感覺唔同哂
利申:非打手
Btw 有冇人覺得佢地影相d pose睇到人好尷尬
呢間都賺幾倍$158一套
有冇男裝店推介?
啲相影到好似淘寶賣中女衫嗰啲model咁
仲有成日幫啲衫改埋啲勁leung既名
呢間都食水深

賣假袋話係原單貨/vip贈品嘅ig shop 點撚解會有人信
成日覺得咁賣廣告唔係咁好
當係一個節日咁搞?
訓左冇睇 係咪贏左
係囉,痴線
勁多講vip贈品,“vip先有既待遇你唔會响街見到既,廠商專誠做比vip架,不需要再問我真假!“

d人信架又
vip贈品冇單冇證書 未必同專櫃一樣 但係廠商專做比vip
唔好問真假 聽到都覺得cls
廠商專誠做件同專門店唔一樣嘅貨比vip?
買果個一撚定係on9
VIP一年消費幾百萬至千萬,廠商專誠做一個比佢有幾出奇不要問只要信,買啦!
我琴晚直接dm嗰啲日本嘅blogger,有一個今日覆咗我
多謝你,我覺得應識要開一個主題比thisway hk,等人知道呢間野又偷又炒前科仲呃人,攞住黃嚟呃靚妹
之前講過既ko_collections賣淘寶貨仲mark up $300-400

見佢咁耐冇出story,冇花生食覺得奇奇怪怪

原來已經收左皮,仲有人開咗ig追擊佢

https://instagram.com/ko_collections_fraud?igshid=xe87ai4ymej
邊位絲打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞