結咗婚十幾年,好似已經唔太愛。//《相愛十年》2

1001 回覆
460 Like 4 Dislike
嘻 估唔到㩒入嚟就有文 開心仔!
推推推
輕輕一
「有好嘢都唔益我,唔當我係兄弟喇...」

「唔係.. 你都攞走咗我最重要嘅嘢啦。」

峰仔低聲回答,神情由原本的歡樂變得低沉,猶如一個被搶走心愛玩具的小孩般。

「算啦,當年嘅嘢都過咗去,大家難得做返兄弟,就唔好再提。」峰仔凝重的答。

這一切一切,思思都聽在耳裡。

難道阿朗當年的心結,以至今天疑似出軌的事情,都與峰仔有關?

阿朗一早和思思坦白,第一次的進入早已奉獻給fiona,接收童子玉露的,顯然是fiona那飽經歷練的海棠花蕊。

思思不解。思思痛心。

「當年其實都係跣親,地下又滑潺潺,我又搽緊番梘,一吓唔小心就入咗嚟,我個人又快咗啲嘅...」

「唔好再講喇!!!」

峰仔被趕出房門,阿朗暴怒的樣子為思思前所未見。手執摺凳的阿朗甚至將峰仔趕離家中,思思見此混亂態勢,急忙遮著棉花糖雙眼,順手將棉花糖從玩具堆移到床上,那只屬棉花糖,思思,阿朗的寧靜空間。

「對唔住,老婆。」

思思擁著阿朗,一言不發。

「我屎眼第一次俾咗峰仔。」

連菊花蜜穴的第一次都得不到,思思黯然。
再講一次咪撚quote 文呀
吊你媽過海
表白樓豬
再一個正皮比樓主 文筆好描寫到主角個種心理同佢地互相之間既張力 even只係文字都令大家好有畫面
樓上做乜撚

btw樓主停呢到好頂隱
可摸耳寫埋落去
呀朗同峰仔❤️
你班杏加橙 係咪弱智兒童嚟
知唔知咩叫咪撚quote 文呀
年輕身體的碰撞,汗與肉體的交融。這是思思自以為永遠也得不到的,那屬於阿朗和fiona的青春。

而阿朗想念的,是峰仔的莽撞,是峰仔充滿脂肪的汗臭,以及那不屬於那裡的十八厘米。
今日無?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞