Super Junior 靜候歸來相愛相殺討論區

1001 回覆
71 Like 36 Dislike
轉話題 轉走啲躁底topic
大家飯咗幾多年啦?
初心邊個,宜家本命邊個

我先,我七年半 如果可以再早啲飯就好
初心圭,本命圭
差啲啲爬去李赫宰到 赫宰係男神
重申,赫海是王道

2012年考完DSE後....
睇特哥我結入坑...
睇完我結睇埋名人帶路開始深坑
之後係youtube亂禁
睇到金鐘雲既不朽的名曲唱痛愛就再出唔返去
初心特💙..本命大雲💙
CP➡️藝旭 赫海
Btw

Super
Show
大家飯咗幾多年啦?
初心邊個,宜家本命邊個

初心圭,本命圭
重申,赫海是王道

睇特哥我結入坑...
初心特💙..本命大雲💙
CP➡️藝旭 赫海

官配黨
大家飯咗幾多年啦?
初心邊個,宜家本命邊個

初心圭,本命圭
重申,赫海是王道

睇特哥我結入坑...
初心特💙..本命大雲💙
CP➡️藝旭 赫海

我都係睇特隊我結入坑
我結真係好圈飯
初心特 本命利特 大雲
大家飯咗幾多年啦?
初心邊個,宜家本命邊個

初心圭,本命圭
重申,赫海是王道

2010年no other入坑
都有6年幾.....
sorrysorry已經憎死呢團 最後都係入左坑
呢d就係緣份(?)
初心李赫宰 本命都係李赫宰
其實我係團飯 kry都有去睇架 不過偏心赫宰多d
我唔係唯飯
大家飯咗幾多年啦?
初心邊個,宜家本命邊個

初心圭,本命圭
重申,赫海是王道

都有6年幾.....
呢d就係緣份(?)
我唔係唯飯

團飯+1 佢哋每一個都好值得鍾意
點解憎死佢哋嘅
我飯左9年左右
係SJM打入大陸市場嗰排
無聊無野做搵下啲大陸綜藝睇
又咁岩揀左魯豫有約SJM嗰集黎睇
到依家都唔知點解嗰時會禁左入嗰集
其實睇嗰時純粹覺得佢地好靚仔 圭賢好正
最後其實我係比啲ELF圈左入黎
因為睇到最尾播啲飯係度合唱
就算棚外啲飯睇唔到佢地 但都留係度
棚內外既飯一齊合唱至少還有你 感動到
咁就對佢地有左好感 繼續搵佢地啲片黎睇
睇睇下就已經脫唔到飯
初心本命一直都係曹圭賢 !
打到好長添
大家飯咗幾多年啦?
初心邊個,宜家本命邊個

初心圭,本命圭
重申,赫海是王道

都有6年幾.....
呢d就係緣份(?)
我唔係唯飯

團飯+1 佢哋每一個都好值得鍾意
點解憎死佢哋嘅

團飯+2
我飯左9年左右
睇睇下就已經脫唔到飯
打到好長添

前輩飯我覺得韓國藝人嘅飯最大嘅特點就係啲飯真係好團結 一齊練應援,一齊預備應援物 嗰種感覺係特別幸福
我飯左9年左右
睇睇下就已經脫唔到飯
打到好長添

唔會好長呀 可以回憶起自己啱啱鍾意嘅時候其實好好嘅件事
大家鍾意佢哋都好似好正常咁
我覺得自己鍾意得有啲奇妙
大家睇完唔好打我
我係有一日無啦啦諗起有一首歌近排好紅 因為當時睇開台灣嗰啲漫畫bloger都有畫佢哋 所以就去youtube search咗嚟聽 嗰首係SJM嘅Super Girl
唔好講笑我聽咗一半都冇就cut咗
因為覺得個Melody好好好奇怪
之後係嗰啲推薦影片嗰度就見到sorry sorry 就㩒咗去聽 因為當時都好hit呢首歌
又係聽咗一半就覺得好奇怪就cut咗 不過就唔知點解一次就上咗腦 開始不自覺咁喺度loop
嗰陣時覺得始源好吸引 但係都覺得圭賢好靚仔 最後睇埋It's You都係被圭賢吸引咗
後來就慢慢search佢哋啲嘢嚟睇 嗰陣時仲都好多人用貼吧 就係咁睇佢哋啲嘢 慢慢就沉迷咗落去

我仲記得一開始嘅時候search圭賢會出現賢兔
當時單純嘅我唔知道賢兔係解咩嘢 跟住以為圭賢已經係有女朋友 不過後尾睇咗都知道唔係
所以其實我嘅初心cp係賢敏

PS: 我後來都有loop Super Girl

我好似都好長,sorry
諗都唔敢諗呢到會有佢地既post
本命圭賢 出年就飯第九年了 佢地而家個人活動多 好難追 宇宙膽小鬼首歌其實幾好聽 但係個MV浪費左 雖然好好笑 對上去左韓國睇圭賢solo con 好唔捨得佢入伍 等緊佢地cb我就係時候歸位了 PS如果呢到有人對於有ELF過左隔離反感既話講聲對唔住先但佢地單獨單獨咁活動緊既時候氣氛好冷清 有時覺得自己做左孤兒
本命圭賢 出年就飯第九年了 佢地而家個人活動多 好難追 宇宙膽小鬼首歌其實幾好聽 但係個MV浪費左 雖然好好笑 對上去左韓國睇圭賢solo con 好唔捨得佢入伍 等緊佢地cb我就係時候歸位了 PS如果呢到有人對於有ELF過左隔離反感既話講聲對唔住先但佢地單獨單獨咁活動緊既時候氣氛好冷清 有時覺得自己做左孤兒

hello 發現咗呢度就多啲嚟傾計啦
好好呀有得睇圭賢solo con
我個人就覺得如果你係不忘初心嘅話都冇咩問題 咁有時欣賞其他都無可厚非嘅 我自己最反感就係某啲奇怪團 其他就冇乜嘢嘅
你過咗邊家

我個人就覺得如果你係不忘初心嘅話都冇咩問題 咁有時欣賞其他都無可厚非嘅 我自己最反感就係某啲奇怪團 其他就冇乜嘢嘅
你過咗邊家

我個名 飯左SJ太耐已經做左屋企人咁既感覺去到邊都好始終都知道有頭家等緊我地返去 而家就好似有份正職係身 打多份兼職咁

你過咗邊家

我個名 飯左SJ太耐已經做左屋企人咁既感覺去到邊都好始終都知道有頭家等緊我地返去 而家就好似有份正職係身 打多份兼職咁

哈哈我明呀 老飯就係咁 我自己都唔會好似以前咁日日都睇 或者每分鐘追消息 但係都會keep住留意下 一有咩事都會走出嚟
初心嘅魅力
不過我而家好少留意韓團 所以其實除咗SJ 或者東神 跟住其他都唔係好識 而家比較睇劇多

你過咗邊家

哈哈我明呀 老飯就係咁 我自己都唔會好似以前咁日日都睇 或者每分鐘追消息 但係都會keep住留意下 一有咩事都會走出嚟
初心嘅魅力
不過我而家好少留意韓團 所以其實除咗SJ 或者東神 跟住其他都唔係好識 而家比較睇劇多

等全團既活動等到我變人乾 ( ̄Д ̄)ノ

你過咗邊家

初心嘅魅力

等全團既活動等到我變人乾 ( ̄Д ̄)ノ

2017年
人地最紅個陣我入唔到坑
一開到sorrysorry真係屌出聲
之後f4 6月個陣有同學係到播no other又開始留意番
係愈睇愈靚仔
我真係第1眼就覺得李赫宰好靚仔
係mv中間咪脫嘅 好man
之後ss5 ss6 dne kry都去晒 (銀包穿晒窿
而家等緊佢地出番尼......
赫宰話佢地出尼即刻開dne con嘛 聽住先
而家雖然睇橙家(神話)多左
但每日都會去貼吧睇下有咩消息
好似一個習慣咁 就算幾忙都會睇..
人地最紅個陣我入唔到坑
係愈睇愈靚仔

no other
我依家係得閒久唔久先上微博睇下消息
人地最紅個陣我入唔到坑
係愈睇愈靚仔

Sorry sorry真係好特別嘅歌
我嗰陣時應該係處於佢哋未出4輯之前嘅一段靜咗少少嘅時間 已經係過咗最紅
人地最紅個陣我入唔到坑
係愈睇愈靚仔

no other

係呀 微博收風係最快 除咗收佢哋風都唔知有咩作用
人地最紅個陣我入唔到坑
係愈睇愈靚仔

no other

我冇上微博好耐 但睇下貼吧咁 微博好靜
等緊赫海,唔知圭賢入伍前會唔會好似赫海咁嚟香港開show 咧?赫海嗰個有睇⋯好正
等緊赫海,唔知圭賢入伍前會唔會好似赫海咁嚟香港開show 咧?赫海嗰個有睇⋯好正

圭賢話佢係韓國釜山既solo con係入伍前最後 無打算會有tour 不過$m呢間野會唔會反口要佢入伍前都要搾乾我地就唔知喇

圭賢話佢係韓國釜山既solo con係入伍前最後 無打算會有tour 不過$m呢間野會唔會反口要佢入伍前都要搾乾我地就唔知喇

圭17年1-3月又日巡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞