Super Junior 靜候歸來相愛相殺討論區

1001 回覆
71 Like 36 Dislike
其實我依家好少好似以前咁活躍
做個安靜嘅飯
時不時搵返佢地啲片黎睇又會搵返初心
數落都飯左佢地九年

我都係 有時睇下以前Concert啲片嚟睇好多回憶有初心嘅感覺
有冇人討論下曹圭賢三輯 個人最愛係and we 歌詞好甜加埋曹圭賢把聲 臨訓聽一次好幸福
大隊嘅話最鍾意五六輯 但我好少聽主打歌 每個album之面都有好多唔出名非主打但好好聽嘅歌

係radio star起碼講左兩次
仲有個特效 有埋火箭飛上天

最好笑都係大隊一齊上個集成班喺度扮厲旭把聲勁似
仲要完咗個topic 之後講開始源做製作人 然後又扮多次

sorry, 連續兩次撳錯咗發表係咩玩法
頭先未講完 但係後尾厲旭上去本人扮都勁好笑[/quote]

呢集好好笑
仲有集開頭李赫宰係窗口到琴入去 笑到我流眼水
佢地單獨睇係正常 多過3個或以上就開始變癲佬 [/quote]
我都記得喺窗口琴入去 勁好笑好似痴線佬暴走
希大表示佢唔認同佢單獨嘅時候係正常
東海❤❤❤❤❤❤
有冇人討論下曹圭賢三輯 個人最愛係and we 歌詞好甜加埋曹圭賢把聲 臨訓聽一次好幸福
大隊嘅話最鍾意五六輯 但我好少聽主打歌 每個album之面都有好多唔出名非主打但好好聽嘅歌

圭賢專輯嘅風格都好正 真係勁啱秋天聽
blah blah 個mv睇到我好心痛
大隊專輯嗰啲非主打歌都好好聽
daydream啊,islands , memories

係radio star起碼講左兩次
仲有個特效 有埋火箭飛上天

最好笑都係大隊一齊上個集成班喺度扮厲旭把聲勁似
仲要完咗個topic 之後講開始源做製作人 然後又扮多次

sorry, 連續兩次撳錯咗發表係咩玩法
頭先未講完 但係後尾厲旭上去本人扮都勁好笑

呢集好好笑
仲有集開頭李赫宰係窗口到琴入去 笑到我流眼水
佢地單獨睇係正常 多過3個或以上就開始變癲佬 [/quote]
我都記得喺窗口琴入去 勁好笑好似痴線佬暴走
希大表示佢唔認同佢單獨嘅時候係正常[/quote]

最近睇佢ig放狗已經表明佢單獨都係痴線佬一個

唔好講笑,次次睇到笑死 分明係狗放佢唔係佢放狗
次次都係佢抆咗條狗繩喺度跑 隻狗企到勁定
https://www.instagram.com/p/BMfiDdlAyin/?taken-by=hxxnim

https://www.instagram.com/p/BMfiDdlAyin/?taken-by=hxxnim

隻狗心諗 佢做乜鳩

隻狗心諗 佢做乜鳩

養狗有助佢呢個毒男做運動
Elf留名
好掛著佢地
有時覺得特哥真係好撚多口水

但冇左佢把聲果兩年先知mc teuk 真係好正

wuli supa juni! OIL
強帖留名
SJ真係中學嘅回憶
好正
留名先 高登個po長期潛水 呢到真係好
本命李赫宰
有時覺得特哥真係好撚多口水

但冇左佢把聲果兩年先知mc teuk 真係好正

wuli supa juni! OIL

同埋佢做嘉賓上人哋節目嗰啲mc本能都好得意
特哥做mc真係好好
本命李赫宰

仲有半年就可以穿花鞋啦
本命李赫宰

仲有半年就可以穿花鞋啦

早排我真係每個星期寫1封信 而家唔得閒冇寫lu...
本命李赫宰

仲有半年就可以穿花鞋啦

寄俾佢地?
本命李赫宰

仲有半年就可以穿花鞋啦

寄俾佢地?

係呀.... 因為韓文唔算好好 又寫更查字典好晒時間 而家都冇寫lu..
本命李赫宰

仲有半年就可以穿花鞋啦

寄俾佢地?

係呀.... 因為韓文唔算好好 又寫更查字典好晒時間 而家都冇寫lu..

我明 一開始我都有諗過寫信嘅 但係韓文又好廢 然後英文又唔係好叻喎
本命李赫宰

仲有半年就可以穿花鞋啦

寄俾佢地?

我明 一開始我都有諗過寫信嘅 但係韓文又好廢 然後英文又唔係好叻喎

英文應該除左十元之外冇人睇得明
無人開Telegram ELF grp
不如想入既add 我 @yerinb

大家快啲嚟吹水啦

有興趣既lihkg elf 快d搵呢位絲打入group啦

岩岩add左

搵唔到既

search唔到個絲打?

係呀,不如放條谷link出黎?
本命李赫宰

仲有半年就可以穿花鞋啦

寄俾佢地?

求起範翻譯
本命李赫宰

仲有半年就可以穿花鞋啦

寄俾佢地?

求起範翻譯

東海唔係有去補習英文咩? 至多寄多張google translate翻譯本畀佢囉

帶圖推po😎

本命李赫宰

仲有半年就可以穿花鞋啦

寄俾佢地?

求起範翻譯

東海唔係有去補習英文咩? 至多寄多張google translate翻譯本畀佢囉

建議東海練字先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞